NORGES STØRSTE TV-BEGIVENHET NOENSINNE: Sendingen av «Eurovision 2010» koster NRK 211 millioner kroner. Det blir en storslagen scene, med det største og beste lyd- og lysshowet som noensinne er brukt i Norge. Ikke rart Didrik Solli-Tangen gleder seg. Foto: Scanpix
NORGES STØRSTE TV-BEGIVENHET NOENSINNE: Sendingen av «Eurovision 2010» koster NRK 211 millioner kroner. Det blir en storslagen scene, med det største og beste lyd- og lysshowet som noensinne er brukt i Norge. Ikke rart Didrik Solli-Tangen gleder seg. Foto: Scanpix Vis mer

Dette blir Norges største tv-begivenhet noensinne

Om drøye to uker braker det løs for «Eurovision 2010»...

SEHER.NO: Sendingen av den internasjonale sangkonkurransen «Eurovision 2010», hvor Didrik Solli-Tangen (22) skal represenere Norge med «My Heart Is Yours», blir ikke billig for rikskanalen.

Sendingen kommer til å koste NRK totalt 211 millioner kroner. 26 kameraer skal forevige sendingen son sendes til 23 land. 125 millioner tv-seere kommer til å følge showet, skriver Dagbladet.

- Dette er helt sinnsykt. Jeg prøver å ikke tenke så mye på det, på de 130 millioner tv-seerne, på det største publikummet jeg noen gang har sunget for. Men det er ikke helt lett, sier Solli-Tangen til NRK.

Heller ikke teknologi spares det på når Norge nå arrangerer «Eurovision». Totalt 1825 LCD-skjermer vil omfavne arenaen, og verdens mest anerkjente lysdesigner er hyret inn

Om drøye to uker braker det løs på Telenor arena. Rundt 200 trailerlass med utstyr er allerede fraktet ut til Telenor Arena. Et storinrykk av 86 000 publikummere fordelt på fem forestillinger er ventet til arenaen.

Dette ventes å bli Norges største tv-begivenhet noensinne.

Didrik Solli-Tangen gleder til de 38 andre utfordrende kommer til Oslo og arenaen om drøye to uker. Han går på scenen med balladen «My Heart Is Yours» som tredje mann i finalen, melder NRK.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Vi kan stikke av med seieren igjen