<strong>DANSEKLAR:</strong> Anna Anka og dansepartneren Glenn Jørgen Sandaker ligger for tiden i hardtrening. Om litt over en uke er det nemlig klart for «Skal vi danse»-premiere.  Foto: TV 2
DANSEKLAR: Anna Anka og dansepartneren Glenn Jørgen Sandaker ligger for tiden i hardtrening. Om litt over en uke er det nemlig klart for «Skal vi danse»-premiere. Foto: TV 2 Vis mer

- Dette blir for seksuelt for meg

Anna Anka er teipet sammen med dansepartneren på trening. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video av Anna Anka på dansetrening nederst i saken!

SEHER.NO: I august ble det kjent at Anna Anka (40), kjent fra blant annet «Svenska Hollywoodfruar», er klar for norske «Skal vi danse». 10. september er det klar for sesongpremiere av TV 2-programmet, og 40-åringen har allerede startet hardtreningen fram mot høstens store danseshow.

Seher.no har fått tilgang til en videosnutt som viser i hvert fall litt av hvordan Anka ligger an treningsmessig om lag en uke før det braker løs på parketten. I klippet for man se at hennes dansepartner, Glenn Jørgen Sandaker, fester en slags teip rundt livet på dem begge, slik at det nesten er umulig for de to å holde avstand til hverandre. 

- Hoftene, jeg må slippe ned hoftene. Dette blir for seksuelt for meg, sier Anna Anka lattermildt i videoen du ser nederst i saken.

Til Seher.no har Anna Anka tidligere avslørt at hun frykter at hun kan bli stående igjen litt vel naken på parketten i årets «Skal vi danse».

- Jeg er ikke en veldig «utfordrende» jente, jeg er veldig konservativ, egentlig. Det har jeg alltid vært, jeg synes at det man har på seg skal være smakfullt. Jeg har aldri vært en bimbo. Det er bare ikke den jeg er. Det sparer jeg heller til soverommet, man trenger ikke vise det til alle andre. Jeg tror nok jeg kommer til å føle meg veldig naken på scenen, sa hun til Seher.no i august.

«Skal vi danse»-premieren ser du på TV 2 lørdag 10. september klokka 19.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det sparer jeg til soverommet  

Se video av Anna Anka på dansetrening her:[obj:media:9947]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer