JULESHOW: Vinnerene av "Skal vi danse"-sesongene, deriblant Kristian Ødegård, skal danse i et helt eget show. Foto: SCANPIX
JULESHOW: Vinnerene av "Skal vi danse"-sesongene, deriblant Kristian Ødegård, skal danse i et helt eget show. Foto: SCANPIXVis mer

- Dette blir en superfinale

Den ultimate dansevinneren skal kåres. Slik blir TV 2-høsten.

BERGEN (SEHER.NO): Torsdag presenterte TV 2 høstens program på Ole Bull teater i Bergen.

Her ble det kjent at etter at "Skal vi danse" er over, vil det bli sendt et juleprogram med vinnerene fra de fire sesongene med dansekonkuransen.

Katrine Moholt og Kristian Ødegaard, som vant i henholdsvis første og andre sesong, er klare for juleshowet - men fjorårets vinner Tshawe Baqwa kan ikke stille.

Han er på turné med gruppa si Madcon, og derfor har modell og redaktør Mona Grudt takket ja til å stille opp i hans fravær.

I tillegg kommer årets vinner, som kan bli Jenny Skavlan, Lene Alexandra Øien, Gaute Ormåsen, Hanne Krogh, Hans Petter Buraas, Janne Formoe, Siri Kalvik, Sigurd Sollien, Mikkel Gaup, Tore André Flo eller Tor Endresen.

- Dette blir en superfinale. Alle dommerne som hittil har vært med skal være med i denne finalen, forteller Grudt Seher.no.

Etter fire års fravær, er populære Torsdagsklubben tilbake, selvsagt med Silje Stang, Thomas Giertsen og Otto Jespersen rundt bordet.

Også Espen Eckbo gjør comeback på kanalen.

I liksom-dokumentaren "Tett på tre" får en møte tre nye Eckbo-figurer, som enten står overfor et viktig valg, en utfordring eller er i en prosess der de ønsker å nå et konkret mål.

TV 2 har også børstet støvet av "Vil du bli millionær?", og nå blir det en interaktiv versjon hvor seerne kan være med å kjempe om de store summene på direkten.

Det blir tv-veteran Sarah Natasha Melbye som blir programleder for spørreshowet.

Saken oppdateres.

LES OGSÅ: - Sjanseløs med silikonpupper