Dette blir det garantert bråk av

Snoop Dogg og Ke$ha sjokkerte publikum under MTV Movie Awards.

RØYKET PÅ MTV-SCENEN: Rapperen Snoop Dogg og sangeren Ke$ha fyrte opp på scenen under MTV Movie Awards.  Foto: All Over Press
RØYKET PÅ MTV-SCENEN: Rapperen Snoop Dogg og sangeren Ke$ha fyrte opp på scenen under MTV Movie Awards. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rapperen Snoop Dogg, som nylig skiftet navn til Snoop Lion, har aldri lagt skjul på at han elsker å røyke marihuana. Tidligere i år kom han også med sjokkuttalelsen om at han vil lære barna sine å røyke det ulovlige stoffet.

Da artisten skulle dele ut pris under søndagens MTV Movie Awards, sammen med popstjernen Ke$ha, overrasket duoen publikum med å dele en mistenkelig røyk på scenen.

Paret sendte sigaretten mellom seg flere ganger, og selvom det er usikkert hva slags innhold den hadde, hevder mange amerikanske nettsteder, deriblant People, at det minnet om marihuana. Daily Mail mener blant annet at  Ke$has ansiktsuttrykk avslører at det var en joint.

Snoop skjulte seg derimot bak et par mørke solbriller, men han har flere ganger tidligere blitt arrestert for både å røyke og oppbevare stoffet.

Selvom det er lovlig å røyke marihuana av medisinske årsaker i California, er det ulovlig å gjøre det på en offentlig plass. For ikke å snakke om på nasjonalt fjernsyn. Med tanke på at størsteparten av publikum under MTV Movie Awards er barn, blir stuntet neppe godt mottatt.LES OGSÅ: Bildespesial fra MTV Movie Awards 2013

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer