GLEDER SEG: Angelina Jolie blir også blant bryllupsgjestene når Brad Pitt er forlover for George Clooney. Foto: All Over
GLEDER SEG: Angelina Jolie blir også blant bryllupsgjestene når Brad Pitt er forlover for George Clooney. Foto: All OverVis mer

Dette blir årets bryllup

George Clooney velger Brad Pitt som forlover. Det avslører tanta hans.

SEOGHØR.NO: Det ser ut til å bli tidenes drømmebryllup når George Clooney (53) gifter seg med Amal Alamuddin (36). Han skal ha valgt verdens kjekkeste mann som forlover - nemlig Brad Pitt (50)!

Opplysningene kommer fra tanta til George, Staria Clooney.

- Jeg vil si at han velger Brad Pitt til forlover. De er gode venner, sier hun til Daily Mail.

George skal angivelig også være forlover for Brad, når han gifter seg med Angelina Jolie.

Hun bekrefter også at bryllupet blir i Italia i September, og at George planlegger å reise dit nå sammen med foreldrene sine for å begynne forberedelsene.

- Jeg vet at Nick og Nina skal reise til Italia i neste uke!

KAPRET VERDENS KJEKKESTE UNGKAR: Amal Alamuddin. Foto: All Over
KAPRET VERDENS KJEKKESTE UNGKAR: Amal Alamuddin. Foto: All Over Vis mer

Saken fortsetter under bildet...Bryllupet vil bli langt mer kjendistungt enn det storslåtte bryllupet til Kim Kardashian og Kanye West. Clooney har mange superstjerner som nære og personlige venner, deriblant Bono fra U2 som var med på forlovelsesfesten, og ekteparet Cindy Crawford og Rande Gerber.

Malte huset

I forrige uke var George på et familietreff i Kentucky, men til slektningenes store fortvilelse hadde han ikke med seg forloveden. Fetteren Ben Breslin (55) hadde en stor fest for familien lørdag kveld, og sa at han hadde spurt etter henne med en gang George kom inn døra.

- George forklarte at hun er advokat og var på den andre siden av havet et sted og jobbet med en sak, ute for å redde verden. Det var synd for jeg hadde sett fram til å møte henne, forteller han til Daily Mail.

Men det var flere som var skufet - Georges foreldre Nick (80) og Nina (74) hadde malt huset sitt for anledningen... Men de treffer heldigvis svigerdatteren i bryllupet!

LES OGSÅ: Feiret forlovelsen med karaoke og shots