Dette ble pinlig for «71»-deltageren

- Jeg følte meg rimelig dust, sier Tonnie Lobekk.

RØDMET: - Jeg må innrømme at jeg rødmet litt på det ene oppdraget i, ja. På båten benyttet jeg anledningen til å speile meg i ett av vinduene. Vi hadde vært på tur en stund og jeg så ikke ut! forteller Tonnie Lobekk om det som skjedde på båte Foto: TVNorge
RØDMET: - Jeg må innrømme at jeg rødmet litt på det ene oppdraget i, ja. På båten benyttet jeg anledningen til å speile meg i ett av vinduene. Vi hadde vært på tur en stund og jeg så ikke ut! forteller Tonnie Lobekk om det som skjedde på båte Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO: Mandag ble det klart at eventyret er over for Tonnie Lobekk etter at hun røk ut av TVNorges suksessprogram «71 grader nord». Som Seher.no tidligere har skrevet oppfordret Tonnie selv de andre deltagerne om å sende henne ut av programmet.

22-åringen har mange gode minner fra den strabasiøse ferden. Til Seher.no avslører hun derimot at alle minnene ikke er av den gode sorten. Da deltagerne var ombord på en minesveiper på havet i Fitjar, skjedde nemlig noe som ble ganske så pinlig for den blide Jæren-jenta.

- Jeg må innrømme at jeg rødmet litt på det ene oppdraget i, ja. På båten benyttet jeg anledningen til å speile meg i ett av vinduene. Vi hadde vært på tur en stund og jeg så ikke ut! Jeg pellet meg i nesen, sjekket øyenbrynene og klemte noen kviser, og til slutt smilte jeg pent og sjekket hvordan det lå an med sveisen, sier Lobekk til Seher.no.

«71 grader nord»-deltageren ante fred og ingen fare. Men den gang ei...

- Mens jeg stod der og poserte det beste jeg kunne i vinduet, banket det plutselig på fra innsiden. Da jeg la hodet inntil ruten så jeg at halve marinen satt der og spiste lunsj. Bak vinduet var nemlig kantina på båten, forteller hun.

Men til tross for den uheldige episoden: Den spreke ungjenta har ledd av hendelsen i ettertid. Der og da føltes det derimot ikke veldig godt.

- Sett i etterkant synes jeg faktisk at det bare er morsomt. Men ja, det var ganske pinlig der og da. Jeg stod med trynet fem centimeter fra ruta og pellet meg i nesen, det er ikke akkurat slik jeg pleier å presentere meg for folk. Jeg følte meg rimelig dust da gutta kom opp på dekk, og fortalte at de skulle lede oss gjennom resten av oppdraget, sier Tonnie, som fikk noen reaksjoner etterpå.

- Det var en del av dem som humret og lo i bakgrunnen, og jeg måtte jo bare le selv. De andre deltakerne syntes det var veldig morsomt, jeg tror noen av de andre hadde tatt seg en titt i «speilet» selv. Men jeg tar ikke meg selv så vldig høytidelig, jeg måtte bare smile med, medgir «71 grader nord»-deltageren til Seher.no.

I mandagens episode av «71 grader nord» måtte også Vidar Holmen gi tapt i kampen om å ta seg først til Nordkapp.

«71 grader nord» ser du på TVNorge mandager klokka 20.30. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Dette var bare et spill