FORTALTE INTET: - Selv visste jeg at det mest sannsynlig kom. Men jeg sa ingenting til Carina, da vet jeg nemlig at hun ikke ville ha vært med i studio, forteller Bent Sondre. Foto: TVNorge
FORTALTE INTET: - Selv visste jeg at det mest sannsynlig kom. Men jeg sa ingenting til Carina, da vet jeg nemlig at hun ikke ville ha vært med i studio, forteller Bent Sondre. Foto: TVNorgeVis mer

Dette ble kanskje litt vel pinlig...

Carina fikk sjokkbeskjed av kjæresten i TV-studio.

SEHER.NO: Tirsdag er det klart for vårens syvende utgave av TVNorge-programmet "Sannhetens øyeblikk", og denne gangen er det Bent Sondre Nielsen (25) som må svare på flere svært personlige spørsmål - alt foran kjæresten Carina, sin mor og far, søster, samt en av sine kamerater.

- Det var som å stikke en varm grill i samvittigheten, erkjenner Sondre, som han liker å kalle seg, til Seher.no.

At Sandefjord-gutten utleverer seg kraftig i tirsdagens program er ikke til å legge skjul på. Verst synes han det var med de spørsmålene som omhandlet hans kjæreste. Det vil si: Spesielt ett av dem...

- Er Carina den beste sexpartneren du har hatt? lyder det kontant fra programleder Stein Johnsen.

Etter et lite gisp blant publikummerne, og en liten tenkepause fra hovedpersonen selv, kommer det knallharde svaret.

- Nei.

Overfor Seher.no avslører Bent Sondre Nielsen at han ikke hadde fortalt sin bedre halvdel at dette spørsmålet kunne komme i løpet av kvelden.

- Selv visste jeg at det mest sannsynlig kom. Men jeg sa ingenting til Carina, da vet jeg nemlig at hun ikke ville ha vært med i studio, forteller han.

Sondre var raskt ute med forklaringen etter å ha gitt det kontroversielle svaret. Et slikt spørsmål skulle vært ulovlig å stille, mente han.

- Å spørre en gutt om noe slikt skulle vært ulovlig. Den første er nesten alltid den beste. Sånn føler jeg det, og sånn er det, sier han i programmet, før kameraten hans, Kim Ronny, humrende tilføyer:

- Det er ikke lov å ljuge her vet du...

Ifølge ham selv har deltagelsen i den kontroversielle TVNorge-programmet ikke satt varige spor i forholdet mellom ham selv og kjæresten.

-Nei, absolutt ikke. Ingen problemer. Men nå fikk jeg jo også rodd det i land da, smiler han.

"Sannhetens øyeblikk" ser du på TVNorge tirsdager klokka 20.30.

Har du et kjendistips? Tips oss
her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Her avslører hun utroskapet på TV!