Oscar-bråket mellom Will Smith og Chris Rock:

Dette ble ikke vist

Will Smiths slag mot Chris Rock under Oscar-utdelingen natt til mandag skapte enorm oppmerksomhet verden over. Her er det vi vet skjedde etter Smiths raseri.

ETTER SLAGET: Flere videoer viser hva som skjedde i etterkant av Will Smiths slag mot Chris Rock under Oscar-utdelingen natt til mandag. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oscar-utdelingen i 2022 vil nærmest utelukkende huskes best for Will Smiths (53) slag mot komiker Chris Rock (57).

Under utdelingen natt til mandag skulle Rock presentere beste dokumentarfilm. Da han sto på scenen tok han seg også tid til en vits rettet mot Will Smiths kone, Jada Pinkett Smith (50).

Det resulterte i at noen små sekunder av utdelingen, ble den største snakkisen dagen derpå.

Under utdelingen refererte Rock til Pinkett Smith ved å si at han så frem til se en oppfølger til «G.I. Jane» - en film fra 1997 hvor Demi Moore spiller en snauklipt soldat. med en referanse til Pinkett Smiths barberte hode.

Pinkett Smith var i fjor ærlig om at hun lider av den autoimmune sykdommen alopecia, og har hårtap på grunn av sykdommen.

- Jada, jeg elsker det. «G.I Jane 2», kan ikke vente med å se deg, sa Rock fra scenen.

Forbannet

Mens Will Smith tilsynelatende så ut til å ta vitsen med et smil, var det tydelig at kona reagerte. Hun himlet med øynene etter Rock hadde fortalt vitsen. Like etterpå gikk Will Smith på scenen og slo Rock i ansiktet. Da han satt seg ned på plassen sin kom han med en kraftsalve mot Rock.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer