Dette ble gjort uten publikum i salen

Gjengen i «Torsdag kveld fra Nydalen» kastet klærne igjen.

FOLKETOMT: - Innslaget «Humorkrigen» ble spilt inn uten publikum i salen, bekrefter Hjalmar Gjertsen i produksjonsselskapet Feelgood til Seher.no. Foto: TV 2
FOLKETOMT: - Innslaget «Humorkrigen» ble spilt inn uten publikum i salen, bekrefter Hjalmar Gjertsen i produksjonsselskapet Feelgood til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: I april kastet «Torsdag kveld fra Nydalen»-stjernen Else Kåss Furuset klærne på en buss. Torsdag denne uka gjorde hun det samme, denne gangen sammen med Morten Ramm og John Brungot.

- Det er tøffe tider for oss i humorbransjen. I helgen fortalte TV 2s God kveld, Norge at det er krig i Humor-Norge og siktet til at vi her i «Torsdag kveld fra Nydalen» har sending samtidig med «Storbynatt» med Bård Tufte Johansen og Harald Eia. Men dere mener at ordet krig er litt overdrevet?

Slik startet Else Kåss Furuset torsdagens innslag, der Morten Ramm og John Brungot satt splitter nakne i en sofa.

- Det er overdrevent, det er media som har skapt en konflikt her. Vi henger ikke helt med på den. Vi kommer ikke til å gjøre noe ekstraordinært for å få flere seere, vi skal bare fortsette slik vi alltid har gjort, samstemte de to i sofaen i programmet.

Innslaget ble gjennomgående fulgt av latter som virket å komme fra salen. Sannheten er derimot en annen.

- Innslaget «Humorkrigen» ble spilt inn uten publikum i salen, bekrefter Hjalmar Gjertsen i produksjonsselskapet Feelgood til Seher.no.

Fra før av er det kjent at gjengen i «Torsdag kveld fra Nydalen», til tross for at de faktisk viser seg nakne - i sladdet versjon - på TV, ikke er spesielt lystne på å kommentere nakenstuntene i pressen. Heller ikke denne gangen ønsker de å kommentere torsdagens seanse.

- Jeg synes det høres fornuftig ut jeg gutter, å bare være seg selv rett og slett. Da tror jeg at dette temaet er ferdigsnakket. Takk for i kveld, er ordene Else Kåss Furuset avslutter innslaget med torsdag - også hun splitter naken.

Tidligere har Furuset innrømmet at hun ikke synes det er spesielt flaut å kle seg naken.

- Jeg tror nesten det var litt flauere for dem som satt i den bussen enn for meg. Vi skal ha en reunion neste år, men da med klær da. Vi skal bare snakke ut om opplevelsen. Men nei, jeg angret ikke. Jeg må innrømme at jeg lo, jeg. Jeg synes det var en artig video, og den var tross alt ment som en liten «pep» til alle oss som ikke har noe å ha på seg, har hun tidligere uttalt til Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
Viste seg med kjæresten på rød løper