Dette ble for sterkt for «Skal vi danse»

Programlederen gikk amok etter sex-overtrampet - så ble kjendisduoen sensurert... Se den usensurerte dansen her!

KASTET KLÆRNE: Playboy-modellen Silvana Escudero måtte få hjelp av programlederen til å få på seg BH-en igjen etter at hun kastet alle klærne bortsett fra trusen i argentinske «Skal vi danse»
KASTET KLÆRNE: Playboy-modellen Silvana Escudero måtte få hjelp av programlederen til å få på seg BH-en igjen etter at hun kastet alle klærne bortsett fra trusen i argentinske «Skal vi danse» Vis mer
Se den usensurerte «Skal vi danse»-forestillingen nederst i artikkelen!

SEHER.NO:
At kjendisene er villige til å strekke seg langt for å gå til topps i TV-konkurransen «Skal vi danse» er ikke noe nytt, men i årets argentinske versjon ble en av deltakernes koreografi så vågal at produsentene måtte trykke på sensurknappen.

Playboymodellen Silvina Escudero kastet både klærne og alle hemninger, da hun sammen med danseren Nicolás Scillama simurlerte flere sex-stillinger på direkten, til tonene av Aerosmith-låten «Crazy».

Det dampende nummeret, som endte med at Nicolas befølte Silvinas bare bryster med tungen, førte til en kraftig reaksjon fra programlederen, som nærmes endte med å rasere studio i sinne.

Da det senere ble klart at paret måtte ut i danseduell, var det en langt snillere versjon som ble presentert, selv om Silvina også denne gangen kastet BH-en.

(Den usensurerte dansevideoen kan du se nederst i artikkelen. Danseduell-nummeret kan du se her (ekstern lenke)

Ikke uventet har videoklippet gått som en farsott over internett.

- Det er utrolig, men de gjør likevel en imponerende innsats, skriver kjendisbloggeren Perez Hilton i en kommentar på sin nettside.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Raser etter vektmobbingen