FIKK TRØST: Annsofi Pettersen (til høyre) ble trøstet av en medarbeider i produksjonen etter hun begynte å gråte under presstreffet. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FIKK TRØST: Annsofi Pettersen (til høyre) ble trøstet av en medarbeider i produksjonen etter hun begynte å gråte under presstreffet. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Dette ble for mye for «X Factor»-deltageren

Pressetreffet endte i tårer for én av deltagerne. Flere av sangerne har vært fortvilet over sjukdom de siste dagene før delfinalen.

Publisert
SEHER.NO: Fredag er det klart for den første delfinalen i årets «X Factor». Torsdag fikk pressen møte alle deltagerne i TV 2-huset på Karl Johan i Oslo, men det var ikke alle som var like fornøyd med at den første finalen nå nærmer seg med stormskritt. 

Pressen ble nemlig plutselig vitner til at Sarpsborg-jenta Annsofi Pettersen (16) stormet forbi oppløst i tårer, for deretter å sette seg ned i en trapp sammen med en medarbeider i produksjonen, som trøstet henne så godt hun kunne.

Etterpå ville ikke «X Factor»-deltageren snakke mer med pressen for denne gang.

Etter hva Seher.no kjenner til har sykdom vært et stort problem for flere av de sangglade deltagerne den siste tiden. Og ifølge TV 2 er sykdom også årsaken til at Annsofi reagerte som hun gjorde under tordagens pressetreff.

- Hun er godt forkjølet, og må spare stemmen, opplyser presseansvarlig for «X Factor» i TV 2, Bjarne Laastad, til Seher.no.

- Lever Annsofi farlig med tanke på den første sendingen?
 
- Vi har tro på at dette skal gå greit, forteller TV 2-medarbeideren.

Seher.no snakket også med Mohamed Abdi Farah, eller Mo Brown som han kaller seg, Tanita Kolås og Ole Gustav Johnsen, som alle kunne fortelle at de har vært plaget med sykdom og forkjølelse den siste tiden.

- Jeg har vært sørpende forkjølet nå i fjorten dager. Jeg går på pencilin nå. Halsen er grei, så jeg tror det skal holde. Det kjennes bra ut, så jeg tror det skal gå fint, sier Tanita til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Hadde kreft i begge øynene 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer