HETE SCENER: Reklamen viser Pamela i en klissvåt dans med en brunette... Foto: Crazy Domains
HETE SCENER: Reklamen viser Pamela i en klissvåt dans med en brunette... Foto: Crazy Domains Vis mer

Dette ble for mye for tv-seerne

Pamela Andersons melkebad forbudt down under...

Publisert
SEHER.NO: Pamela Anderson (42) badende i melk fikk australske TV-seere opp av sofaen og ut i protest.

Nå er det lagt ned forbud mot å vise den sexy reklamefilmen laget av internettselskapet Crazy Domains.

I filmen sprader Pamela rundt som forretningskvinne i gullbikini, og i en drømmesekvens får hun melk helt over seg.

Reklamefilmen som til de grader spiller på sex vakte sterke følelser hos mange TV-seere, og Australias Advertising Standards Bureau har nå lagt ned totalforbud mot filmen.

– Det er meningen at den skal være litt flåsete og overdreven i sin skildring, men ifølge byråets mening gikk den langt over grensen, sier talsperson Fiona Jolly til The Sun.

Crazy Domains-sjef Gavin Collins vil nå bekjempe forbudet og legger skylden på feministbloggere.

Blondinen ble superstjerne på 90-tallet for rollen sin som badevakt i "Baywatch", og nylig uttalte den flotte 42-åringen at hun aldri kommer til å slutte å kle av seg.

- Jeg tror jeg aldri kommer til å slutte å kle av meg. Jeg vil fortsatt se heit og deilig ut! Noen ganger tar jeg bare på meg en bikini, og kjører guttene til skolen. Det er så kjedelig når folk prøver å kle seg så trendy hele tiden, sa hun til The Mirror.

Det er over ti år siden "Baywatch"-stjernen Pamela Anderson og rockeren Tommy Lee var gift. Siden den gang har de blitt gjenforent en rekke ganger.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er bildet USA ikke må se

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer