PÅ FEST: «Skal vi danse»-programleder Marthe Sveberg Bjørstad er blant kjendisene som har fått makeover i Jan Thomas' stylingprogram «Happy Day» denne høsten. Torsdag var hun tilstede på avslutningsfesten for programmet.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
PÅ FEST: «Skal vi danse»-programleder Marthe Sveberg Bjørstad er blant kjendisene som har fått makeover i Jan Thomas' stylingprogram «Happy Day» denne høsten. Torsdag var hun tilstede på avslutningsfesten for programmet. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Dette ble for mye for TV-kjendisen

- De ble litt slutty...Se video!

Publisert
 Se Marthe Sveberg Bjørstad snakke om «Happy Day»-stylingen nederst i saken!

SEHER.NO:  Torsdag ble den siste episoden av årets sesong av «Happy Day» sendt på TV 2, og det hele ble feiret med brask og bram på Hard Rock Café i Oslo.

I løpet av de 24 programmene som har vært vist i høst, har kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby (43) forvandlet stilen til store navn som Solveig Kloppen, Kim Kolstad, Christer Falck, Anne Marie Ottersen, Henriette Steenstrup og Kristin Skogheim.

Og flere av kjendisgjestene fra programmet, deriblant «Skal vi danse»-programleder Marthe Sveberg Bjørstad (32), var tilstede da sesongavslutningen gikk av stabelen.

Til Seher.no forteller den blide blondinen at det var stor stas å bli dresset opp av kjendisstylisten, og at hun ble overrasket over hvor fin hun ble.

- Det var helt fantastisk! Jeg er jo bare ei vanlig jente fra landet, så det var kjempemorsomt. Og Jan Thomas er verdens søteste, flinkeste fyr. Men så er jeg jo også veldig egenrådig. Jeg tenker sånn «jeg vet best hva som passer til meg». Men jeg ble veldig fornøyd, sier Marthe til Seher.no på avslutningsfesten.

Det var imidlertid én ting 32-åringen ikke var helt fornøyd med...

- Ja, det var vel skoene da. De synes jeg ikke var så fine da, kan du si. De var vel kanskje litt for preget av Tollbugata, hvis man kan si det på den måten, humrer hun.

Var de litt slutty kanskje?

- Ja, de var litt slutty. Men bortsett fra det synes jeg at jeg var veldig fin. Og rød leppestift, det har fått en ny vår hos meg, smiler hun.

Jan Thomas var også selvskreven gjest på avslutningsfesten torsdag. Og når Seher.no konfronterer han med Marthes «slutty sko»-kommentar, begynner han å le.

- Det kan jo være både negativt og positivt. Men «Happy Day» dreier seg jo om å ha det gøy, og Marthe trenger ikke noen makeover. Hun er jo helt nydelig. Og det som var så gøy med henne var at hun lot meg få lov til å leke og følge en visjon jeg hadde. Og jeg hadde sett for meg en moderne, «Pretty Woman», sånn supersexy, for hun er selv så uskyldig. Jeg hadde for eksempel aldri stylet Mia Gundersen sånn. Der hadde jeg gått helt motsatt. Og jeg tror vel kanskje hun sa det med et lite glimt i øyet, humrer kjendisstylisten til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Slik har du aldri sett henne før

 Se Marthe Sveberg Bjørstad snakke om «Happy Day»-stylingen nedenfor:[obj:media:9124]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer