Dette ble for mye for Stordalen

Hotellkongen Petter Stordalen vil gjerne ha OL til Oslo, men fikk kalde føtter da det ble foreslått at han skulle gå stafetten med Oddvar Brå og Bjørn Dæhlie...

KLAR, FERDIG, GÅ: Hotellkongen Petter Stordalen har en ting til felles med langrennskongene Bjørn Dæhlie og Oddvar Brå: Han vil ha OL til Oslo i 2022. Foto: Geir Egil Skog, Se og Hør
KLAR, FERDIG, GÅ: Hotellkongen Petter Stordalen har en ting til felles med langrennskongene Bjørn Dæhlie og Oddvar Brå: Han vil ha OL til Oslo i 2022. Foto: Geir Egil Skog, Se og Hør Vis mer
SEOGHØR.NO: Hotellkongen Petter Stordalen vil gjerne ha OL til Oslo, men fikk kalde føtter da det ble foreslått at han skulle gå stafetten med Oddvar Brå og Bjørn Dæhlie.

Under ja til OL-arrangementet på Bislett torsdag stilte veltrente Petter seg gladelig opp for å la seg avbilde med skiheltene Bjørn Dæhlie (46) og Oddvar Brå (62) av Se og Hør.

Men da de poserte i klassisk startpositur og det ble ymtet frempå om at stafettlaget nå var så godt som komplett, ble 50-åringen straks mer usikker.

- Hva…njaaa…nei, tror ikke det, he-he, stotret han.

Stordalen ble derimot langt mer sikker da det var snakk om å få OL til Norge igjen i 2022.

- Altså, det er mye jeg ikke har greie på. Men penger kan jeg litt om. De økonomene som har funnet ut at OL blir for dyrt, kan kanskje regne seg frem til en pris. Men ikke til en verdi, mener Petter.

For deretter å bevise at han er særdeles kvikk i røttene ved å slå alle idrettsutøverne i å være første ute av stadionportene på Bislett.

- Jeg må rekke en legetime.

LES OGSÅ: - Jeg elsker å overraske!