Dette ble for mye for Paris Hilton

Milliardæravingen bannlyste TV-reporter da hun fikk et spørsmål hun ikke likte... Se video!

<strong>BLE SUR:</strong> Paris Hilton likte ikke å bli spurt om hva hun vil gjøre den dagen hun ikke er berømt lenger i et intervju med den australske TV-kanalen Channel 7. Foto: Stella Pictures
BLE SUR: Paris Hilton likte ikke å bli spurt om hva hun vil gjøre den dagen hun ikke er berømt lenger i et intervju med den australske TV-kanalen Channel 7. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se intervjuet som fikk Paris Hilton til å rase nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO:  Den norskættede milliardærarvingen Paris Hilton (31) er kjent for å stille strenge krav til journalistene når hun sier ja til et intervju, for å unngå ubehagelige spørsmål om blant annet sexfilmen «One night in Paris» og forholdet til sin tidligere venninne Kim Kardashian.

Men da den australske kanalen Channel 7 tidligere denne uken fikk audiens hos partyjenta, mens hun var i Sydney for å lage fest på en av byens nattklubber, fikk de erfare at heller ikke fremtiden  er noe Paris er villig til å snakke om.

- Hva vil du gjøre når du ikke er berømt lenger? spør journalisten Edwina Bartholomew.

- Jeg vil ha familie og barn og leve et normalt liv, sa en tilsynelatende uberørt Paris.

Etterpå ga imidlertid superstjernens rådgivere TV-kanalen klar beskjed om at hun var rasende og aldri ville svare på spørsmål fra dem igjen.

Det tok imidlertid journalisten Edwina Bartholomew med stor ro.

- Jeg har en følelse av at invitasjonen min til festen har blitt inndratt, spøkte hun til kameraene etter intervjuet.

Se intervjuet som fikk Paris Hilton til å rase nederst i artikkelen!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Gjør comeback med partygruppe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer