Dette ble for mye for Paradise-fansen

- Jeg har fått mange sinte meldinger i innboksen min, sier Christer Falck etter den oppsiktsvekkende Facebook-meldingen.

STERKE REAKSJONER: Christer Falck prøvde seg mandag på en tidlig aprilspøk om at han var blitt lurt med i «Paradise Hotel» mot sin vilje. Det falt ikke i god jord hos mange Paradise-fans. Foto: TV3/Facebook
STERKE REAKSJONER: Christer Falck prøvde seg mandag på en tidlig aprilspøk om at han var blitt lurt med i «Paradise Hotel» mot sin vilje. Det falt ikke i god jord hos mange Paradise-fans. Foto: TV3/Facebook Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
ROBINSON-VETERAN: Slik er vi vant til å se Christer Falck som programleder i «Robinsonekspedisjonen». Foto: TV3
ROBINSON-VETERAN: Slik er vi vant til å se Christer Falck som programleder i «Robinsonekspedisjonen». Foto: TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: «Robinson»-general Christer Falck overrasket mange, da han mandag dukket opp som gjesteprogramleder i TV3-serien«Paradise Hotel».

Men vikariatet for Triana Iglesias var ikke den eneste overraskelsen den frittalende programlederen stod for mandag.

På sin Facebook-side serverte Christer et krasst angrep mot sin egen arbeidsgiver, og beskyldte dem for å ha klippet ham inn i «Paradise Hotel» mot hans vilje.

«Jeg vet at det går rykter om at jeg skal være en slags programleder for Paradise Hotel i kveld, men jeg vil bare si at det absolutt ikke har noen rot i noen virkelighet på noen som helst måte. Det eneste jeg vet er at jeg i desember i fjor ble spurt om å være stedfortreder, da Triana måtte hjem til Norge en uke under innspillingen, noe jeg takket høflig nei til.»

«Men nå viser det seg at TV3 har klart å bruke bruddstykker av tidligere Robinson-episoder og flettet det inn i Paradise-universet med greenscreen UTEN min velsignelse. Dette er et billig triks og ødelegger både for meg, Robinson-konseptet og ikke minst mitt nystartede forlags gode navn og rykte. Jeg har snakket med min advokat om dette, og siste ord i den saken er ikke sagt. Jeg oppfordrer alle til å IKKE se på TV3 i kveld klokken XX (Jeg kommer ikke til å reklamere for dette programmet)», skrev han.


Til Seoghør.no avslører Christer Falck innlegget var ment som en tidlig aprilspøk, og at han gleder seg over at innlegget raskt førte til sterke situasjoner fra Paradise-fans.

- Noen støttet meg, noen tok det som aprilspøken det var, mens andre ble veldig sinte. Jeg har  fått mange meldinger i innboksen min, hvor de fleste var svært negative.

- Jeg er overrasket over at så mange gikk på den, og syntes det var gøy å fortsette diskusjonen på Facebook for å prøve å overbevise flest mulig om at det ikke var tull. Men TV3 har altså ikke lurt meg.

Godt forhold

KJÆRESTER: Christer Falck har vært sammen med TV3s pressesjef, Line Vee Hanum, siden 2011. Foto: TV3
KJÆRESTER: Christer Falck har vært sammen med TV3s pressesjef, Line Vee Hanum, siden 2011. Foto: TV3 Vis mer

Christer Falck sier han fortsatt har et svært godt forhold til TV3.

Privat har han vært sammen med kanalens pressesjef Line Vee Hanum siden 2011.

Til Seoghør.no spøker han med at han derfor tror det ville vært svært vanskelig for TV3 å klippe ham inn i et program uten at han visste om det.- Hun er ganske dårlig til å holde på hemmeligheter, så det ville jeg nok avslørt ganske raskt, sier han og ler.

Til tross for mange år som reality-programleder, avslører Christer at han fikk seg mange overraskelser inne på «Paradise Hotel».

- Jeg følte meg litt gammel, og opplevde at de brukte mange ord jeg ikke skjønte noe av. Jeg måtte anstrenge meg for å følge med på hva de sa.

Christer Falck leder det som er en «Robinson-uke» inne på «Paradise Hotel».

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag på TV3 kl. 21.30.

LES OGSÅ: - Jeg fikk lage så dårlig stemning som jeg ville 


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer