Dette ble for mye for naboen

Popstjernen Madonna saksøkes for høylytt dansing i stua.

DANSEGLAD: Madonna er glad i en svingom både på scenen og hjemme. Men dansingen på stuegulvet ble for mye for en av naboene, som nå har saksøkt henne. Foto: Stella Pictures
DANSEGLAD: Madonna er glad i en svingom både på scenen og hjemme. Men dansingen på stuegulvet ble for mye for en av naboene, som nå har saksøkt henne. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popartisten Madonna er kjent for sine forrykende danseshow på scenen, men en av naboene til «Material Girl»-sangerinnen i New York er ikke like imponert over 53-åringens danseglede.

Ifølge avisen Daily Mail har en kvinne ved navn Karen George, som eier leiligheten rett under superstjernen, saksøkt Madonna for å ha gjort livet hennes til et mareritt.

- Det var høylytt dansing og musikk i leiligheten opptil tre timer om dagen. Flere ganger ble Karen George tvunget til å forlate leiligheten, skriver kvinnens advokater i søksmålet ifølge Daily Mail.

Til tross for at Madonna skal ha forsøkt å lydisolere leiligheten, skal problemene ha fortsatt.

Karen George krever nå at Madonna erstatter det hun har brukt på vedlikehold av leiligheten siden 2009.

Til tross for at Madonnas forsøk på å få søksmålet avvist, har en dommer i New York bestemt at det kan gå til rettssak.

Dermed kan superstjernen bli nødt til å møte opp for å forsvare sine dansevaner i rettssalen.

Madonnas advokater hevder ifølge Daily Mail at stjernen ikke lenger bor i New York-leiligheten, men at hun ikke opplevde noen problemer med naboene så lenge hun bodde der.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Redd for andres bakterier

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer