Dette ble for mye for myndighetene

- Det er nedverdigende mot kvinner.

<strong>FOR STERKT FOR BRITENE:</strong> Det britiske reklametilsynet har bannlyst disse reklamene med modellen Lucy Pinder, fordi de mener den er nedverdigende mot kvinner.
FOR STERKT FOR BRITENE: Det britiske reklametilsynet har bannlyst disse reklamene med modellen Lucy Pinder, fordi de mener den er nedverdigende mot kvinner. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske modellen Lucy Pinder (28) har satt sinnene i kok hos britiske myndigheter etter at hun stilte opp i en ny og svært lettkledd reklamekampanje for herreparfymen Lynx.

Under titler som «The cleaner you are, the dirtier you get» og «How long can you last?» poserer Lucy kun ikledd undertøy.

Etter å ha mottatt over 100 klager på reklamekampanjen har tilsynsmyndighetene i Advertising Standards Authority nå bannlyst reklamen.

- Det er nedverdigende mot kvinner og det er sannsynlig at den vil fornærme mange flere, sier myndighetene i sin dom, ifølge Daily Mirror.

En talsmann for Lynx hevder de ikke har forsøkt å provosere med sin lettkledde reklamekampanje.

- Lynx reklamer fører ofte til forskjellige reaksjoner, men det har aldri vært vår mening å fornærme noen.

Lucy Pinder har i flere år vært kjent for å hyppig la seg avbilde i britiske manneblader. I 2009 var hun også med i den britiske kjendisversjonen av realityserien «Big Brother».
.
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun er en drittkjerring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer