Dette ble for mye for Linni

Linni Meister brast i gråt på scenen.

Publisert
Sist oppdatert
Se hele intervjuet med Linni 10.41 inn i ukens Seoghør.no Weekend TV!

SEOGHØR.NO: Linni Meister kunne lørdag juble over nok en gang å gå videre i «Skal vi danse?» på TV 2, etter å ha kommet med i årets sesong i siste liten.

Denne høsten er Linni også aktuell i NRK-serien «Hva har du i bagasjen?», hvor hun drar tilbake for å treffe sine slektninger i Sri Lanka.

Og møtet med sine utenlandske røtter ble en sterk opplevelse. Da Linni skulle fortelle om reisen på NRKs premierefest forrige uke, endte hun opp i tårer på scenen.

- Jeg vil takke NRK og Noman (Mubashir, seriens programleder, red.anm) for at jeg fikk muligheten til å  være med på dette fantastiske prosjektet, sa Linni før stemmen sprakk og tårene tok overhånd.


Etterpå fortalte hun forklarte hun at den sterke reaksjonen blant annet skyldtes at hun tenkte på moren fra Sri Lanka, som gikk bort for ni år siden.

- Det har noe med familie å gjøre. Hver gang jeg skal snakke om mamma eller sønnen min eller noe sånt, så treffer det hjertet mitt, sier hun til Seoghør.no.

Se hele intervjuet med Linni 10.41 inn i ukens «Seoghør.no Weekend TV øverst i saken»!

«Hva har du i bagasjen?» sendes på NRK 1 tirsdager kl. 20.45. Finn dine favoritt-program i Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Deilig om folk kan legge bort fordommene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer