Dette ble for mye for K-Fed

Britney får ikke se barna resten av turnéen.

PÅ FESTVOGNA: Britney Spears har benyttet anledningen både i Dallas og Montreal til å feste mens eks-mannen Kevin Federline passer barna. Det liker Kevin dårlig. Foto: All Over Press
PÅ FESTVOGNA: Britney Spears har benyttet anledningen både i Dallas og Montreal til å feste mens eks-mannen Kevin Federline passer barna. Det liker Kevin dårlig. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kevin Federline har de siste ukene fulgt eks-kona Britney Spears rundt om i USA på hennes USA-turné, for at hun skal ha mulighet til å tilbringe tid med sønnene Sean Preston (3) og Jayden James (2).

Men nå ser det ut til at Britney må avslutte USA-turnéen på egen hånd, etter at popstjernens siste tur på byen - hvor hun skal ha flørtet heftig med en av sine dansere - har fått Kevin til å se rødt.

Britney - som giftet seg med den tidligere danseren Kevin Federline (31) etter å ha møtt ham på en av sine tidligere turnéer - skal ha danset svært intimt og hett med Chase Benz på nattklubben Lotus i Dallas, ifølge OK Magazine.

Tidligere har Britney (27) ifølge amerikanske medier blitt fersket i hete omfavnelser med den kjekke danseren etter en konsert i Montreal.

Den siste flørten i Dallas skal ha fått Kevin Federline til å se rødt, og ført til at han øyeblikkelig returnerte til Los Angeles med barna.

Etter at kjærlighetsryktene begynte å svirre i Montreal, skal Kevin ha gitt Britney et ultimatum om å holde seg unna festingen.

- De hadde en stor krangel, og Kevin skrek at han var lei og ville ta med barna hjem, sier en kilde til bladet.

Nå spekulerer mange amerikanske medier i at Federline vil be om advokathjelp for å bryte kontrakten om å følge Britney på turné, mot en kompensasjon på 30 000 kroner i uka.

- Han sa ikke ja til å være barnevakt, så Britney kan feste. Ideen var å gjøre det mulig for Britney å se barna sine, sier kilden til OK Magazine.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Dynket i øl etter skokrangel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer