PÅ FRIERFERD: Christian Fredrik Sandberg er en av bøndene i årets «Jakten på kjærligheten». Nå har han bare fire gjenværende friere i programmet. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2
PÅ FRIERFERD: Christian Fredrik Sandberg er en av bøndene i årets «Jakten på kjærligheten». Nå har han bare fire gjenværende friere i programmet. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2 Vis mer

Dette ble for mye for «Jakten»-frieren

Derfor prøvde Trine å skjerme seg selv fra TV-kameraene.

Publisert
SEHER.NO: I mandagens «Jakten på kjærligheten» var det to friere som måtte forlate TV 2-programmet. Inger Helene Svendsen er nemlig ikke lenger en del av Jostein Sundbys (50) friergjeng, mens Trine Karlsen var den som måtte forlate Christian Fredrik Sandberg (26). Dermed har de to bøndene bare fire friere hver å konsentrere seg om.

Trine Karlsen virket svært fattet da hun ble sendt hjem av Christian Fredrik. Men like etterpå tok hun tydelig til tårene og forsøkte å skjerme seg fra TV-kameraene som fulgte henne. Til Seher.no forklarer hun hvorfor.

- Jeg var sliten og egentlig litt lettet da jeg skulle hjem. Men plutselig datt det bare over meg, og jeg fikk kameraene rett i ansiktet, forteller Trine til Seher.no.

Ifølge «Jakten»-frieren var man egentlig ferdige med filmingen da tårene trengte seg frem sammen med TV-kameraene.

- Vi var egentlig ferdige for dagen, men da jeg begynte å gråte kom kameraene frem igjen. Men det er jo tross alt bare menneskelig å ta til tårene innimellom.

Østfoldjenta fikk trøst av programleder Katrine Moholt da hun ikke lenger klarte å holde følelsene tilbake. Men det at hun nettopp hadde blitt sendt hjem av Christian Fredrik var ikke den største årsaken til den følelsesladde seansen.

- Jeg var bare fryktelig sliten. Vi var gjennom noen hektiske dager og hadde blant annet sovet en natt ute. Og da begynte jeg å gråte, forteller hun.

- Hva sa Katrine Moholt til deg når du forsøkte å skjerme deg for kameraene?

- Hun sa noe sånt som «Nå ser jeg at du er sliten». Det er veldig psykisk tøft, man føler at man må prestere hele tiden i en uvant setting, sier Trine karlsen, som ikke er bitter etter å ha blitt sendt hjem av TV-kjekkasen Christian Fredrik.

- Nei, det var helt greit. Det er jo han som skal finne kjærligheten. Men det var trist å ikke få vise hvem man er, jeg fikk liksom ikke vært helt meg selv, sier «Jakten»-frieren til Seher.no.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.  Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - At jeg er med i Jakten, er Guds plan 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer