BYE, BYE MISS AMERICAN PIE: Madonna har nesten 200.000 følgere på bildetjenesten Instagram. Nå kan kontoen hennes bli inndratt, ettersom Instagram mener at hun bryter med retningslinjene.  Foto: Instagram
BYE, BYE MISS AMERICAN PIE: Madonna har nesten 200.000 følgere på bildetjenesten Instagram. Nå kan kontoen hennes bli inndratt, ettersom Instagram mener at hun bryter med retningslinjene. Foto: InstagramVis mer

Dette ble for mye for Instagram

Den populære bildetjenesten truer med å utestenge Madonna.

SEOGHØR.NO: Madonna (54) har som mange andre kjendiser kastet seg på Instagram-bølgen.

Siden hun opprettet kontoen «@Madonna» på bildetjenesten i november i fjor, har popartisten fått nærmere 200.000 følgere, til tross for at hun bare har lagt ut 19 bilder.

Nå risikerer «Like a Virgin»-stjernen ikke lenger å få dele sine private bilder med fansen.

Instagram truer nemlig med å kaste henne ut, grunnet ”brudd på retningslinjene”.

Lørdag postet Madonna selv et bilde av mailen hun har mottatt av Instagram, der de meddeler at kontoen hennes truer selskapets generelle retningslinjer.

«Hei Madonna.

Vi har blitt oppmerksomme på at din Instagram-konto truer våre generelle retningslinjer.

Vi ber deg om:
– Ikke å dele bilder som ikke er dine egne
– Ikke å dele bilder som viser nakenhet eller voksent innhold
– Ikke å dele bilder med ulovlig innhold
– Ikke å dele bilder som angriper et individ eller en gruppe, eller som truer våre generelle retningslinjer.

Vi anbefaler deg på det sterkeste å slette innhold som ikke samsvarer med våre retningslinjer. Det er viktig at du merker deg at du ved å fortsette å true retningslinjene kan resultere i at kontoen din blir deaktivert, uten forvarsel.

Takk,
Instagram-teamet. »
 
Instagram spesifiserer ikke hvilke av artistens bilder de mener er uforenlig med deres retningslinjer, men den 10. februar la Madonna ut et bilde av kløften sin, med den påfølgende teksten «Avhengig av å svette!!!!»

Et av de første bildene hun postet, viser henne selv, lettkledd med en drink i hånden. «Cheers motherfuckers! I'm on instagram», skrev Madonna til bildet.

Hun har også postet et bilde av kunstneren Frida Kahlo, som trolig ikke er hennes eget.

To dager etter at hun offentliggjorde mailen fra Instagram, la popstjernen ut et bilde av seg selv iført grønn skinnkjole med en burlesque-lignende frisyre.
  
LES OGSÅ: – Den er så lett å tisse i