STERK KOST: Tove Los opptreden ble for sterk kost for tv-seerne. Nå får programmet kritikk for å ikke ha klippet bort videosekvensen i familieprogrammet. Foto: Olle Sporrong / Expressen
STERK KOST: Tove Los opptreden ble for sterk kost for tv-seerne. Nå får programmet kritikk for å ikke ha klippet bort videosekvensen i familieprogrammet. Foto: Olle Sporrong / ExpressenVis mer

Dette ble for mye for «Idol»-seerne

Tove Los onani-stunt gikk ikke hjem hos publikum.

Den svenske artisten Tove Lo skapte i går kveld seerstorm, etter sin musikalske opptreden under den svenske versjonen av «Idol».

Ifølge Expressen opptrådte artisten med låta «Cool girl», hvor hun mot slutten av sangen befølte seg selv foran et måpende publikum, og sjokkerte TV-seere.

Iført t-skjorte, jakke, truse og sko skal den svenske artisten ha utført den seksuelle gesten.

På tross av at familieprogrammet ikke sendes direkte, valgte TV4 å beholde onani-stuntet.

- Aldri sett noe sånt før

- Tove Lo er en av de mest populære artistene i verden akkurat nå, og derfor har vi invitert henne som gjesteartist i «Idol». Om noen skulle ta dette ille opp, er det leit, men Tove Los uttrykk er hennes eget, og vi er bare glade for at hun gjester oss i kveld, skrev produsent Clara Tengbom i en SMS till Expressen.

BEFØLTE SEG SELV: Tove Los opptreden fikk hard medfart.  Foto: Olle Sporrong / Expressen
BEFØLTE SEG SELV: Tove Los opptreden fikk hard medfart. Foto: Olle Sporrong / Expressen Vis mer

Den svenske artisten Tove Lo, som egentlig heter Ebba Tove Elsa Nilsson, er kjent for sitt bohemske image og frittalende vesen.

Nylig skapte hun også overskrifter for sin ferskeste musikkvideo.

Det er altså ikke fint lite stockholmsjenta har valgt å dele i sin nye kortfilm «Fairy Dust». I filmens siste scene ligger hun nemlig og onanerer, akkompagnert av tonene fra sin egen låt, «What I want for the night (Bitches)».

- Jeg har aldri sett noe sånt før i en musikkvideo, det er jo faktisk onani, sa musikkanmelder og Idoldommer Sandeep Singh.

- Ikke engang naken

Kort tid etter at «Fairy Dust» var blitt publisert på Youtube, ble den sensurert på grunn av sitt kontroversielle innhold. Tove Lo kommenterte selv dette på Twitter.

- Så jeg slapp #Fairydust i dag, men den er blitt fjernet på grunn av Youtubes policy mot innhold av seksuell art, skriver hun, etterfulgt av en emneknagg med ordene «jeg er ikke engang naken».

Den svenske sangerinna har hatt stor internasjonal suksess med sin musikk, der hun blant annet har turnert sammen med popstjerna Katy Perry.

27-åringen har blant annet blitt stemplet som Sveriges mørkeste pop-eksport av magasinet Rolling Stones.

Denne saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no

LES OGSÅ: - Glem dype utringninger, nå er det «underboob» som gjelder.