Dette ble for mye for «Farmen»-deltageren

- Hun var jo rød fra halsen og opp til hårfestet!

FLØRTET: - De var veldig tett og flirte godt av hverandres humor. Jeg følte meg virkelig sikker på at det var en romanse på gang, sier Dag E. Rugås. Her leker Knut og Ingvild i åkeren, noe som for alvor sette fart i ryktene... Foto: TV 2
FLØRTET: - De var veldig tett og flirte godt av hverandres humor. Jeg følte meg virkelig sikker på at det var en romanse på gang, sier Dag E. Rugås. Her leker Knut og Ingvild i åkeren, noe som for alvor sette fart i ryktene... Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Søndag kveld ble det klart at det var telemarkingen Tov Gunnar Trahaug Sollid (31) som måtte forlate «Farmen»-gården i Valdres som andremann i rekken. Mandag settes startskuddet for den tredje uka, og allerede nå ser det ut som at en gårdsromanse virkelig er i gjære.

Vakre Ingvild Skare Thygesen (19) har for alvor funnet godkjemien med Knut Eriksen Eide (25). Og etter å ha rullet og tullet litt i åkeren, tar erfarne Dag Egil Rugås (47) ansvar og spør Ingvild rett ut om noen hete følelser er under oppblomstring.

- Her tror jeg det kan bli en romanse, sier Dag i episoden, mens unge Ingvild, hevder at dette ikke handler om annet enn vennskap.
 
- Det er kjempehyggelig, dette, men Knut er bare en jeg er god venn med.

Litt senere, når deltagerne sitter samlet rundt bordet, klarer ikke Dag å dy seg.

- Du må passe deg for gutta, utbryter han lattermildt foran alle.

Det blir for mye for en tydelig rørt og småflau Ingvild, som legger ansiktet i hendene og deretter stormer ut av rommet.

- Hun var jo rød fra halsen og opp til hårfestet! sier Rugås i programmet.

Til Seoghør.no legger 47-åringen ikke skjul på at han var ganske sikker på at det var noe mer enn vennskap mellom de to flørtepusene.

- De var veldig tett og flirte godt av hverandres humor. Jeg følte meg virkelig sikker på at det var en romanse på gang. Her er det snakk om to flotte, unge mennesker, og det ville ikke vært rart i det hele tatt, erkjenner han til Seoghør.no.

Den alltid blide Fauske-mannen legger ikke skjul på han rett og slett bare ville spille litt videre på den mulige romansen da deltagerne satt samlet rundt bordet.

- Ingvild har en flørtete måte å være på som hun forsøker å skjule. Jeg ville se hvilke reaksjoner jeg fikk, og jeg traff jo innertier med den, sier han til Seoghør.no.

«Farmen» ser du på TV 2 mandager og onsdager klokka 21.40, samt søndager klokka 21.45. Seoghør.nos TV-guide finner du her!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hele sannheten ble ikke vist på TV  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer