PIRRENDE SEX-SCENER: Dakota Johnson og Jamie Dornan har fått mye oppmerksomhet for sine intense sex-scener i filmen «Fifty Shades of Grey». Foto: NTB Scanpix
PIRRENDE SEX-SCENER: Dakota Johnson og Jamie Dornan har fått mye oppmerksomhet for sine intense sex-scener i filmen «Fifty Shades of Grey». Foto: NTB ScanpixVis mer

Dakota Johnson:

Dette ble for mye for Don Johnson og Melanie Griffith

- De fleste foreldre vil ikke se sine barn ha sex uavhengig om det er skuespill eller ikke. 

SEOGHØR.NO: Skuespillerinnen Dakota Johnson (27) ble verdenskjent da hun fikk en av hovedrollene i filminnspillingen av roman-serien «Fifty Shades of Grey».

Nå er hun aktuell nok en gang i film nummer 2, «Fifty Shades Darker», som har premiere 10. februar.

BERØMTE FORELDRE: Daktoa Johson forteller Glamour at hennes berømte foreldre Melanie Griffith og Don Johnson ikke har sett «Fify Shades»-filmene. Foto: NTB scanpix
BERØMTE FORELDRE: Daktoa Johson forteller Glamour at hennes berømte foreldre Melanie Griffith og Don Johnson ikke har sett «Fify Shades»-filmene. Foto: NTB scanpix Vis mer

I et nytt intervju med magasinet Glamour, som hun også er forside-pike på, åpner skuespilleren seg opp om rollen som Anastasia Steele.

På spørsmål om foreldrene har sett datteren utfolde seg på filmlerretet er svaret ganske enkelt, hvem vil vell se sitt eget barn ha sex?

- De fleste foreldre vil ikke se sine barn ha sex uavhengig om det er skuespill eller ikke. De har ikke sett filmen fordi den er komplisert. Den er for mye for dem.

ÅPNER SEG: I et nytt intervju med magasinet Glamour åpner Dakota seg opp om rollen i den av verdens mest kontroversielle filmer. Foto: NTB scanpix
ÅPNER SEG: I et nytt intervju med magasinet Glamour åpner Dakota seg opp om rollen i den av verdens mest kontroversielle filmer. Foto: NTB scanpix Vis mer

- En ting er én sexscene, men i filmen handler det nesten bare om det seksuelle i forholdet, og det tror jeg er ubehagelig for dem, forteller hun til magasinet.

Men skuespilleren forteller også at hun er klar for å gå videre fra den kontroversielle rollen.

- Det går i bølger, men jeg angrer ikke på min rolle i filmen. Men det var ikke akkurat den stien jeg hadde planlagt å gå, men jeg er stolt av rollen. Samtidig er jeg klar for å gjøre andre ting. Kanskje det er sexy prosjekter, kanskje ikke, men jeg er klar til å gå videre og gjøre andre ting.

Kastet toppen på filmsettet

Innspillingen av oppfølgeren til kinosuksessen «Fifty Shades of Grey» var i fjor sommer i full gang, hvor deler av innspilling foregikk i Côte d'Azur i Sør-Frankrike.

Dakota Johnson og Jamie Dornan (34) spiller fortsatt hovedrollene som henholdsvis Anastasia Steele og Christian Grey i «Fifty Shades Darker».

Og da de to Hollywood-stjernene dukket opp på filmsettet i sommer, virket duoen klare for å spille inn flere hete scener til filmtrilogien.

Johson var iført en gul trekantbikini som ikke overlot mye til fantasien.

Saken fortsetter under bildet.

HETE SCENER: Dakota Johnson og Jamie Dornan fikk nok temperaturen til å stige et par hakk på den franske rivieraen. De to spilte inn nye, lettkledde scener til «Fifty Shades Darker» sammen. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
HETE SCENER: Dakota Johnson og Jamie Dornan fikk nok temperaturen til å stige et par hakk på den franske rivieraen. De to spilte inn nye, lettkledde scener til «Fifty Shades Darker» sammen. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Daily Mail hadde hun ingen problemer med å kaste bikinitoppen. Motspilleren hennes, den gifte kjekkasen Jamie Dornan, ble på sin side fotografert da han dekket henne til med et håndkle.

De to pratet uanstrengt sammen mens de slappet av i skyggen på stranda, og Dornan viste frem sin veltrente kropp i et par blå badeshorts.

Simulerte sex i flere timer

Etter alt å dømme har «Fifty Shades»-stjernene ikke brukt stand-ins under de mange sexscenene sine, som de har fått mye oppmerksomhet for. De svært sensuelle filmrollene medfører flere timer med innspilling av pikante sex-scener.

I fjor fortalte Johnson at hun synes de frekke scenene i oppfølgeren «Fifty Shades Darker», har vært temmelig krevende.

- Vi har ikke sex på ordentlig altså, men nå har jeg simulert sex i syv timer i strekk, og jeg er skikkelig lei, fortalte hun i starten av mai, ifølge UsWeekly.com.

Få et lite gjensyn med den første filmen i traileren nedenfor:

Før den første filmen hadde premiere i 2015, fortalte imidlertid den unge skuespilleren at hun ikke hadde noen problemer med å leve seg inn i rollen som Anastasia Steele:

- Jeg har ingen problemer med å gjøre noe som helst. Hemmeligheten er at jeg ikke eier skam, røpet hun overfor Elle Magazine.

Hvilke sex-scener Dakota Johnson likte best i «Fifty Shades of Grey», kan du få med deg i videoen nedenfor:

LES OGSÅ: Innlagt på sykehus etter sammenbrudd