Blac Chyna:

Dette ble for mye for Blac Chynas fans

Fansen i harnisk etter bilde av Dream.

ANGRET SEG: Blac Chyna valgte å fjerne bildet av datteren Dream på Instagram. Foto: NTB Scanpix
ANGRET SEG: Blac Chyna valgte å fjerne bildet av datteren Dream på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det tok ikke lang tid før publiseringen av et babybilde av Dream (1) med rosa musefletter skapte furore på Instagram.

Selv om datteren til den utskjelte modellen Blac Chyna (29) og realitystjernen Rob Kardashian (30) er veldig søt, poengterer svært mange hvor upassende det er.

Til bildet, som nå er fjernet fra Instagram, skrev Blac kun: «Min vakre, lille jente.»

Men det var håret til jenta som fikk fansen til å reagere.

Enkelte pekte ut likheten med Kim Kardashian, da hun hadde rosa hår, og at modellen burde passe seg for Kris Jenner, som allerede har lagt sitt hat på Chyna etter at hun har behandlet sønnen hennes dårlig.

Ifølge Daily Mail var flere av kommentarene under bildet nådeløse.

Folk skrev:

«Hun er ikke en leke - det der er ikke spenner, men hår-extensions.»

«Jeg vil være flue på veggen når Kris Jenner ser dette.»

«Stakkars baby. Forhåpentligvis ender hun ikke opp som sin mamma.»

Det er uklart hvorvidt det er disse kommentarene som har fått Blac Chyna til å fjerne bildet fra Instagram. Hun publiserte det i går, og i dag er bildet fjernet.

TANTE ROSA: Kim hadde samme hårfarge nylig. Foto: NTB Scanpix
TANTE ROSA: Kim hadde samme hårfarge nylig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det ble også understreket hvor mye datteren lignet på Kim Kardashian da hun nylig hadde rosa hår, som også være en mulig grunn til at bildet er fjernet.

Full strid

Det har gått nesten et år, men skandalene rundt Blac og Rob sitter fortsatt friskt i minnet. Han delte nakenbilder av henne i sosiale medier, og anklaget henne blant annet for å ha misbrukt rusmidler og for å ha vært utro.

Den tidligere stripperen har siden gått til sak mot Rob og resten av familien, en sak som ennå ikke er behandlet i rettssystemet. Hun fikk også innvilget et midlertidig besøksforbud.

Den 29 år gamle modellen har tidligere vært sammen med blant andre Tyga (28), en verdenskjent artist, som hun har sønnen King (5) med. De gikk hver til sitt i 2014 - da han begynte å date Kylie Jenner.

Rapperen har nå begynt å date 18 år gamle YBN Almighty Jay, eller Jay Bradley, som han egentlig heter. Han er over ti år yngre enn henne. Det lykkelige paret ble fotografert av TMZ da de gikk ut av en bygning i Studio City, California.

Der kunne Chyna avsløre at de er mer enn bare venner.

- Ja, vi dater liksom, sa hun til fotografene, før hun hoppet inn i en Ferrari.

Dette var deres andre date denne uken. De har blant annet blitt observert på bowling sammen, og det skal ha vært svært romantisk. De er blitt observert mens de holdt hender og småkysset på hverandre.

Påsto vold

For Chynas del, er det ikke bare kjærligheten som skaper overskrifter.

Søksmålet mot Rob og den resterende Kardashian/Jenner-familien pågår fortsatt. Hun mener blant annet at de har forsøkt å sverte varemerket hennes.

Det stopper imidlertid ikke der. Hun hevder også at Rob slo henne ned da hun forsøkte å ringe Tyga. Barnevakten skal ha blitt så skremt at hun tok med seg femåringen til et av soverommene, der hun låste døra.

Blac skal også ha gjemt seg på soverommet, i et av skapene - livredd for sin daværende forlovede.

Det er ikke kjent hva Chyna ønsker fra dette søksmålet. Det er ikke oppgitt noe beløp i papirene. Tidligere har kilder av Kardashian-familien uttalt at mamma Kris Jenner og resten av Kardashian-familien samler seg bak Rob i den svært offentlige skittentøyvasken, og mye kan tyde på at dette stemmer.

Med hjelp fra sin søster Kylie Jenner (20) sørget Rob i september for at nok et søksmål ble tilføyet i saken.

Denne gangen ble Blac anklaget for blant annet overgrep, mishandling og vandalisme. Ifølge People kommer det frem i rettsdokumentene at Chyna angivelig skal ha slått Rob i ansiktet og forsøkt å kvele han med en iphone-lader 14. desember 2016.

Han påstår også at hun i forkant av episoden lekte med våpenet hans mens hun hadde en Facetime-samtale med Robs venner, før hun senere samme kveld endte med å jage ham og slå ham gjentatte ganger i hodet og ansiktet.

I saksdokumentene skal «Keeping up with the Kardashian»-stjernen også påstå at han pådro seg skader i nakken som et resultat av Chynas angrep.

I tillegg hevder Rob at ekskjæresten forårsaket store skader i hjemmet deres ved å slå ned dører, sparke inn vegger, knuse et TV og en iPhone- i tillegg til å knuse deres pepperkakehus som sto til utstilling i julehøytiden.

I sommer gikk det rykter om at Blac og Rob var i ferd med å finne tilbake til hverandre. Dette ble avkreftet av kilder nær Rob til People, som hevdet han kun holdt en lav profil grunnet en kommende rettssak.

- Rob avskyr fortsatt eksen sin. Han mener hun er ond, men han holder en lav profil for datterens skyld, skal kilden ha fortalt.

LES OGSÅ: Kylies eks i het flørt med rap-stjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer