GRÅT: - Du synger rett inn i hjertet mitt, med en innlevelse og en kjærlighet til det du gjør, sa Elisabeth Andreassen i fredagens X Factor på TV 2. Foto: TV 2
GRÅT: - Du synger rett inn i hjertet mitt, med en innlevelse og en kjærlighet til det du gjør, sa Elisabeth Andreassen i fredagens X Factor på TV 2. Foto: TV 2Vis mer

Dette ble for mye for Bettan

- Jeg trodde bare at hun var allergisk, sier X Factor-deltageren.

Se bildene av noen av dem som gikk videre i fredagens X Factor nederst i saken!
 
SEHER.NO: Årets «X Factor» er igang for fullt. Torsdag gikk den andre og siste auditiondagen i Bergen av stabelen, mens man fredag fikk det første innblikket i hvordan ting forløp under audition i Oslo. Og det var sterke scener norske TV-seere fikk se denne kvelden.

Sterkest for mange var kanskje opptredenen til Grimstad-gutten Leiv Erik Larsen (18). Larsen gjorde som dommerne nærmest målløse, mens publikum også reiste seg i begeistring. Så sterkt var det faktisk, at Elisabeth «Bettan» Andreassen tydelig slet med å holde tårene tilbake da unggutten sang Carrie Underwood-låta Temporary Home.

- Tusen hjertelig takk. Du får Elisabeth til å gråte, og det er det ikke veldig mange som har klart å få til på alle de auditionene vi har hatt. Det er helt utrolig, sa Jan Fredrik Karlsen etter at Larsen hadde vist hva han var god for.
 
Bettan selv klarte nesten ikke å få fullrost det hun nettopp hadde vært vitne til.

- Du er bare så vakker der du står og synger. Og så minner du meg sånn om en god venn av meg, og det blir bare så sterkt. Og det er bare positivt ment. Du synger rett inn i hjertet mitt, med en innlevelse og en kjærlighet til det du gjør. Jeg bare elsket deg, skrøt Bettan.

I episoden kommer det ikke fram hvilken venn Andreassen sikter til, men det er nærliggende å trp at det er avdøde Jan werner Danielsen hun sikter til.Noe som gjør opplevelsen enda sterkere for publikum, og ikke minst TV-seerne.

Til Seher.no forteller det 18 år gamle sangtalentet at dagen han var på X Factor-audition var den beste dagen i hans liv så langt.

- Det var ganske uvirkelig, jeg hadde ikke forventet de reaksjonene jeg fikk. Da jeg sto der trodde jeg bare at Bettan var allergisk for et eller annet, men etter hvert skjønte jeg at hun gråt på grunn av meg. Det var den mest nervepirrende dagen i mitt liv, men også den deiligste, sier han til Seher.no.

Larsen vil ikke spekulere i om det var Jan Werner X Factor-dommer Andreassen siktet til da hun refererte til «en god venn av henne».

- Bettan har mange gode og flinke venner, så det vet jeg ikke.

I likhet med mange av de andre deltagerne, har den unge Grimstad-gutten en drøm om å leve av sangen etter hvert. Kanskje får han den drømmen oppfylt nå. Videre i X factor, det er han i hvert fall.

- Dette er en fantastisk mulighet, og det var derfor jeg meldte meg på, forteller han til Seher.no.

Det har ikke lyktes Seher.no å komme i kontakt med Elisabeth Andreassen for en kommentar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sånn ja, Marion. Nå blir du TV-yndling

Se bildene av noen av dem som gikk videre i fredagens X Factor her:

GIKK VIDERE: Marianne Solberg Follestad tok seg videre fra X Factor-audiyion i Oslo. Foto: X Factor 2010, Oslo-audition
GRUNN TIL Å SMILE: Eivind Nyberg Sagli smilte - med god grunn - i fredagens X Factor. Foto: TV 2
TIL NESTE RUNDE: Ann Sofi Pettersen er videre fra audition i Oslo. Foto: TV 2
KJENT FJES: Mohamed Abdi Farah, som også var med i Se og Hørs Sommerstjerner er videre i X Factor. Foto: X Factor 2010, Oslo-audition
VIDERE: Heavy Metal-gutten Atle Pettersen imponerte dommerne på audition. Foto: X Factor 2010, Oslo-audition
SANG SEG VIDERE: Christopher Johnson er en av de heldige - og ikke minst dyktige - som blir å se videre i konkurransen. Foto: TV 2
IMPONERTE: 18 år gamle Leiv Erik Larsen sang seg rett inn i dommernes og publikums hjerter da han framførte Carrie Underwood-låta Temporary Home. Foto: TV 2