Dette ble for mye for Anne-Kat.

Komikeren reagerte kontant da hun så Petter Baarlis eksperiment ombord i «Berserk». Se video!

SEOGHØR.NO: Rockeren Petter Baarli (50) og komiker Anne-Kat. Hærland (43) er begge med på tokt til Antarktis i TVNorge-serien «Berserk - i pionerenes farvann».

Her får de testet grensene sine, når de må kjempe mot naturen på vei mot ekspedisjonens mål - Sydpolen.

Men det er også andre, mer hverdagslige utfordringer som dukker opp på skuta.

I torsdagens episode har Baarli fått beskjed om å ta oppvasken, men gjør ifølge Anne-Kat. en lite tilfredsstillende jobb.

Se video øverst i saken!

Hærland reagerer på at reisekameraten har lagt snø i gryta og venter på at den skal smelte for å vaske kjelen.

-Tror du at snø fryser i Antarktis? Nå fryser det og blir enda verre, sier en oppgitt Hærland.

Baarli prøver på sin side å blidgjøre Anne-Kat. med små hjertelapper, uten suksess.

PÅ TUR: - Det blir alltid noe knuff og gruff på tur, sier Jarle Andhøy til Seoghør.no. I år har han med Petter Baarli og Anne-Kat. Hærland med på tokt i skuta «Berserk».
PÅ TUR: - Det blir alltid noe knuff og gruff på tur, sier Jarle Andhøy til Seoghør.no. I år har han med Petter Baarli og Anne-Kat. Hærland med på tokt i skuta «Berserk». Vis mer

- Blir alltid noen knuff og gruff

Kaptein Jarle Andhøy (38) legger ikke skjul på at Baarli gjorde ting på sin helt egen måte.

- Petters rengjøringsrutiner er ikke som andres, men det viktigste er at ting blir reint. Og det er aldri kjedelig når Petter tar oppvasken, sier han til Seoghør.no.
 
Å leve tett inntil hverandre på en liten båt over lange perioder, kan by på utfordringer. Andhøy forteller at mannskapet genrelt sett prøver å ta tak i små ting før de blir store, og at fokuset hele tiden ligger på reisen og opplevelsene.

- Vi prøver å kvele småproblemene før de blir store. Når man er på seilas i en liten båt over lang tid blir det alltid noen knuff og gruff.

- Men vanligvis bærer drømmene om et felles mål og sterke inntrykk tilværelsen opp på et høyere nivå, slik at man ser mindre på pirk og mer på de store ting – som ombord i Berserk er opplevelser og eventyr i verdens utposter.

Hærland har tidligere fortalt Se og Hør at hun aldri ville vært reisen foruten.

- Det å se dette landskapet, du blir jo helt... Det ble litt rørt grining innimellom. Du kjenner at du får tårer i øyekroken når du ser det første isfjellet og sånt.

«Berserk - i pionerenes farvann» sendes på TVNorge torsdag kl. 21.30.

LES OGSÅ: «Berserk» forandret Anne-Kat. som menneske