SE, SÅ LIKE: «71 grader nord»-deltager Gøril Aas Hustad var under innspillingen av programmet slående lik skistjernen Marit Bjørgen. Det syntes også de andre deltagerne i TVNorge-serien. Foto: SCANPIX/TVNorge
SE, SÅ LIKE: «71 grader nord»-deltager Gøril Aas Hustad var under innspillingen av programmet slående lik skistjernen Marit Bjørgen. Det syntes også de andre deltagerne i TVNorge-serien. Foto: SCANPIX/TVNorge Vis mer

Dette ble for mye for «71»-deltageren

Realitydeltageren farget håret blondt for å kvitte seg med Bjørgen-stempelet.

Se videointervjuet med «71 grader nord»-klare Gøril Aas Hustad nederst i saken!

SEHER.NO: I mandagens sesongpremiere av «71 grader nord» fikk norske TV-seere muligheten til å stifte nærmere bekjentskap med tolv deltagere som skal kjempe en hard kamp om å ta seg først til Nordkapp. 

Mange stusset kanskje over likheten mellom en av deltagerne og en annen profilert, norsk kjendis. Gøril Aas Hustad (27) har - i serien - nemlig tydelige likhetstrekk til skistjernen Marit Bjørgen. Men nei, Gøril er ikke Bjørgens søster, hvis du trodde det.

«71 grader nord»-deltageren, som er fra Levanger, legger ikke skjul på at de andre deltagerne fleipet med henne rundt akkurat denne sammenligningen under den siste castingen på Hove, som mandagens sesongpremiere tok utgangspunkt i.

- Jeg ble jo tidlig klar over at folk sammenlignet meg med Marit Bjørgen, under hele Hove-oppholdet kalte de meg for enten Marit eller Bjørgen, forteller hun til seher.no.

Til slutt var det derimot nok for Hustad, som valgte å ta affære.

- Jeg aksepterte det på Hove, men etter hvert gnagde det litt. Jeg vil jo bare være Gøril. Å bli sammenlignet med en slik personlighet, det synes jeg kanskje ikke at er så fortjent. Hun må få lov til å være Marit og jeg må få lov til å være Gøril. Så da jeg ble tatt ut blant de 12, da gjorde jeg det klart for resten av gruppa at fra nå av vil jeg kalles Gøril, sier hun.

Den 27 år gamle jenta, som til daglig jobber som naprapat, forteller til Seher.no at hun, da hun kom hjem fra innspillingen, bestemte seg for å farge håret blondt - slik at likheten til Bjørgen skulle bli mindre tydelig. I TV-serien har hun mørkt hår.

- Var det ikke smigrende å bli sammenlignet med en så profilert idrettsutøver da?
 
- Det er jo smigrende og flott at de syntes det. Men etter hvert som de ble kjent med meg, så synes de nok ikke jeg er like lik allikvel, smiler Gøril, som medgir at likheten i dialekten ikke akkurat gjør saken bedre.

- Vi er jo begge trøndere. Og jeg har gått på ski jeg også, selv om jeg aldri har gått så fort. Litt likheter er det jo. Men vi er nok veldig ulike også, mener «71 grader nord»-deltageren.

«71 grader nord» ser du på TVNorge mandager klokka 20.30. Finn dine favorittprogrammer i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Det var tøft å reise fra babyen 
 
Se videointervjuet med «71 grader nord»-Gøril her: 
[obj:media:8863]