OMSTRIDTE SCENER: "Home and Away"-skuespillerne Esther Anderson og Katie Bell har satt sinner i kok i Australia etter at de kysset i den populære ungdomsserien. Foto: Channel 7
OMSTRIDTE SCENER: "Home and Away"-skuespillerne Esther Anderson og Katie Bell har satt sinner i kok i Australia etter at de kysset i den populære ungdomsserien. Foto: Channel 7Vis mer

Dette ble altfor drøyt

"Home and Away"-produsentene ble tvunget til å fjerne lesbescener.

SEHER.NO: Såpe-operaen "Home and Away" - som her til lands sendes på TV 2 - har vært en av Australias mest populære TV-serier siden starten i 1988.

Men nå har en gryende kjærlighetshistore mellom to av ungdomsseriens kvinnelige karakterer satt sinnene i kok i Australia.

Konservative foreldre tente nemlig på alle pluggene da det ble klart at karakterene Charley Buckton og Joey Collins - som spilles av Esther Anderson og Katie Bell - skulle kysse foran kamera.

Etter mye bråk fikk foreldregruppene presset produsentene til å fjerne de fleste scenene, noe som igjen førte til protester fra forkjempere for homofiles rettigheter.

Den omstridte episoden førte imidlertid til rekordhøye tall for TV-serien, og nå ser bråket ut til å starte igjen.

Ifølge nettstedet Contactmusic er det nå klart for nye hete scener mellom de to jentene.

- Kjærlighet er kjærlighet. For meg er det ikke noe forskjell på om partneren din er av samme kjønn eller ikke. Man vil bare bli elsket, sier Esther Anderson (29), ifølge nettstedet Digital Spy.

Manusforfatter Bevan Lee avviser at de omstridte lesbescenene kun er lagt inn for å øke seertallene.

- Det som skuffer meg, som en homofil skribent, er at en vakker seks uker lang historie har blitt redusert til en krangel om seks sekunder av bortklipte scener. Dette har nå blitt kuppet av interessegrupper, og vil gjøre det vanskelig for oss å lage noe lignende i framtiden.


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Nå har de giftet seg