SAMLET PLASTGLASS: Linn Skåber koste seg med musikk og venner i Tøyenparken på Øyafestivalen sist uke.  Foto: Privat
SAMLET PLASTGLASS: Linn Skåber koste seg med musikk og venner i Tøyenparken på Øyafestivalen sist uke. Foto: Privat Vis mer

Dette bildet viser ikke det du tror

Linn Skåber avslører sannheten bak Øya-bildet.

Publisert

SEOGHØR.NO: Sist uke brakte det løs i Tøyenparken i Oslo da Øya-festivalen gikk av stabelen. Blant de mange kjendisene som var med på musikkfesten var komiker og skuespiller Linn Skåber (44).

Og den sprudlende komikeren viste sin ujålete side på festivalområdet.

Flere år på rad har organisasjonen Natur og Ungdom samlet sine frivillige tropper for å holde festivalområdet rent og pent.

I år fikk de også selskap av Linn.

NYTT PROGRAM: Til høsten blir Linn å se i TV Norge-programmet «Klovn til kaffen» Foto: FameFlynet Norway
NYTT PROGRAM: Til høsten blir Linn å se i TV Norge-programmet «Klovn til kaffen» Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Totalt var det 160 personer som jobbet gratis med å gjøre årets Øya til en så miljøvennlig festival som mulig ved å samle sammen søppel etter festglade publikummere.

Hater søppel

På et bilde som ble lagt ut av en venninne på Facebook, poserer Linn med en stabel innsamlete ølglass.

Men når Se og Hør kontakter Linn for å høre mer om ryddeinnsatsen, viser det seg at hun kanskje ikke var like pliktoppfyllende som bildet skulle tilsi.

- Jeg ryddet ikke. Fikk låne en stabel av en pliktoppfyllende samfunnsborger. Jeg hater søppel, og elsker Natur og Ungdom. Jeg plukker fem om dagen på Grünerløkka. På festivalen var det ikke søppel. Godt jobba og gode ideer, skriver komikeren i en sms til Seoghør.no.

Travel helg

I tillegg til å nyte livet på Øyafestival i helgen, var Linn gjest i bryllupet til skuespiller Christian Skolmen og Isabel Ødegård, som er et nært vennepar av komikeren.

Ler mer om bryllupet her: - Det var en fin vielse

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer