STRÅLTE I BLITZREGNET: Emma Watson hadde tatt seg fri fra studiene i USA, for å delta på den internasjonale Harry Potter-premieren i London torsdag, og sjarmerte både fotografene og den frammøtte fansen. Foto: All Over Press
STRÅLTE I BLITZREGNET: Emma Watson hadde tatt seg fri fra studiene i USA, for å delta på den internasjonale Harry Potter-premieren i London torsdag, og sjarmerte både fotografene og den frammøtte fansen. Foto: All Over Press Vis mer

Dette bildet ville nok ikke Emma Watson at du skulle se

Da kjolen gled ned, ble Emma Watsons tjuvtriks avslørt på den røde løperen. Se bildene fra Harry Potter-premieren i London!

Publisert
SEHER.NO: «Harry Potter»-stjernene og andre inviterte kjendiser tok fram sine bredeste smil og flotteste antrekk, da de de torsdag strømmet til kinoen på Londons Leicester Square for å få med seg premieren på filmen «Harry Potter og dødstalismanene».

Senter for oppmerksomheten var naturligvis Daniel Radcliffe (21), Rupert Grint (22) og ikke minst Emma Watson (20), som spiller rollene som Harry Potter, Ronny Wiltersen, og Hermine Grang.

Men for Emma Watson gikk ikke alt helt etter planen i blitzregnet. Til tross for at hun fikk mange begeistrete tilrop for sin elegante sorte kjole, avslørte hun ufrivillig et mote-tjuvtriks da hun snudde ryggen til fotografene.


I et forsøk på å unngå at kjolen skulle gli for langt ned, hadde Emma klistret store lapper med gjennomsiktig dobbeltsidig tape på ryggen, som hun nok hadde håpet at hun ikke skulle legge merke til...

Emma - som tidligere denne måneden avslørte at hun hadde begynt å drikke vin som sjuåring - så imidlertid ikke ut til å la seg affisere av glippen.

Den nye Harry Potter-filmen - som har norsk premiere fredag - er den første av to filmer basert på den siste boken om den populære trollmann-studenten, som har gått som en farsott over hele verden siden 2001.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Begynte å drikke vin som sjuåring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer