SJENERTE: Jennifer Aniston og Orlando Bloom snudde ryggen til da fotografene dukket opp på flyplassen i London. Mon tro om de har noe å skjule?  Foto: All Over Press
SJENERTE: Jennifer Aniston og Orlando Bloom snudde ryggen til da fotografene dukket opp på flyplassen i London. Mon tro om de har noe å skjule? Foto: All Over PressVis mer

- Dette bildet vil helle bensin på bålet

Bildet av Jennifer Aniston og Orlando Bloom gir liv til romanseryktene...

SEHER.NO: Det skal lite til før det spekuleres i romanser mellom kjendisene, og nå er det "Friends"-stjernen Jennifer Aniston (40) som kobles opp mot skuespiller Orlando Bloom (32).

"Pirates of The Caribbean"-stjernen og skuespillerinnen ble torsdag observert sammen på Heathrow Flyplass i London, og de gjorde sitt beste for at fotografene ikke skulle få bilde av dem sammen.

- Jeg skjønner ikke hva Orlando driver med når han prøver å unngå å bli fotografert sammen med Jen, skriver The Sun.

Jennifer og Orlando har ifølge den britiske avisen vært venner i årevis og har i tillegg samme manager - men ryktene om en romanse vil ikke gi seg.

- Dette bildet vil bare helle bensin på bålet, skriver The Sun.

Det har flere ganger tidligere blitt spekulert i en romanse mellom de to, men i fjor gikk Anistons talsmann ut og avkreftet at det var noe på gang mellom stjernene.

"Friends"-stjernen er for tiden singel etter en rekke mislykkede forhold. Bloom på sin side, skal etter ryktene date "Victorias Secret"-modellen Miranda Kerr (26).

I høst har det imidlertid versert rykter om at Kerr skal ha vært utro mot Bloom, med skuespilleren Lukas Haas (33).

"Hvis Miranda Kerr fortsatt er sammen med Orlando Bloom, må deha et veldig åpent forhold. Spioner ved Jane Hotel så modellen her omdagen med Lukas Haas", skrev New York Post i slutten av september.

Vibelønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot ryktene