Chris Evans:

Dette bildet vekker oppsikt

- Dette er åpenbart ment som et aggressivt angrep.

BARTEFIN: Chris Evans (37) var nødt til å vokse ut bart for en rolle på Broadway, og selv om han helst vil glemme barte-looken er det lettere sagt enn gjort. Foto: NTB Scanpix
BARTEFIN: Chris Evans (37) var nødt til å vokse ut bart for en rolle på Broadway, og selv om han helst vil glemme barte-looken er det lettere sagt enn gjort. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Chris Evans (37) har blitt et virkelig stort navn i Hollywood de siste årene, og har vært å se i en rekke komedier som blant annet «Not Another Teen Movie» og «What's Your Number?».

Han er derimot kanskje best kjent som actionhelt, og har siden 2011 hatt rollen som Steve Rodgers, bedre kjent som Captain America, i Marvel-universet.

Det er ikke sjelden stjerner må endre utseendet sitt for en rolle på det store lerretet, og Evans er absolutt intent uttak.

Før innspillingen av «Captain America» måtte 37-åringen virkelig legge seg i hardtrening for å bygge opp nok muskler til rollen som «supersoldaten» Steve Rogers.

Og dette er ikke eneste gang Chris har vært nødt til å endre på måten han ser ut. Nettet tok nærmest fyr da kjekkasen, som vanligvis er å se med kortklippet skjegg, i fjor dukket opp med en stor, mørk bart.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

UVANT: Stjernen er som regel å se med skjegg, og vekket stor oppsikt da han dukket opp på en premiere med bart. Foto: NTB Scanpix
UVANT: Stjernen er som regel å se med skjegg, og vekket stor oppsikt da han dukket opp på en premiere med bart. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Barten anskaffet han seg i forbindelse med en rolle i Broadway-stykket «Lobby Hero», der han spiller politi-veteranen Bill.

I et intervju med The New York Times fortalte stjernen at det er få som gjenkjenner han på gata med den nye looken.

- Folk kjenner meg ikke igjen i det hele tatt. Jeg kan se dem rett inn i øynene, men det er som om jeg er usynlig, sa han.

SPESIELL LOOK: Chris Evans på scenen som bartefin politimann i «Lobby Hero» på Broadway i New York i mars 2018. Foto: AP/ NTB scanpix
SPESIELL LOOK: Chris Evans på scenen som bartefin politimann i «Lobby Hero» på Broadway i New York i mars 2018. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Spøkefugl

Til tross for at barten kun var ment for en rolle, ser det nå ut til at pressen ikke vil la filmstjernen glemme barte-looken hans med det aller første.

Da Entertainment Tonight Canada nylig skulle skrive en artikkel om Evans, valgte de nemlig å bruke et av barte-bildene av ham.

Dette gikk ikke ubemerket hen hos Hollywood-stjernen, som valgte å svare nettstedet via Twitter på en humoristisk måte.

«Dette er åpenbart ment som et aggressivt angrep. Det er bokstavelig talt hundrevis av bilder å velge mellom. Hva har jeg noensinne gjort mot dere, Canada?»

Entertainment Tonight Canada svarte med å spørre om 37-åringen kanskje kunne gi dem et portrett-bilde de kunne bruke ved neste anledning.

«Noen sjanse for at du kan sende oss en selfie som vi kan legge inn i galleriet? Broadway-barten er det eneste Getty (amerikansk bildebyrå red.anm) har tilgjengelig av nyeste bilder. Vi håper dette unnskylder oss», skriver de og legger ved en lenke til en sak de skrev tidligere denne uken hvor de har kåret Chris til en av de kjekkeste med navnet Chris i Hollywood.

Til og med kanadiske Netflix slang seg på spøken, og lagde en helt ny tråd med kun heite bilder av Evans.

«På vegne av alle kanadiere, her er en tråd med heite Chris Evans-bilder. Regn dette som et stort, hjertefølt (og litt egoistisk) UNNSKYLD».

Dette er ikke første gang Chris har uttrykt sin misnøye for barten han hadde i rundt to måneder. I et intervju med Seth Meyers på «Late Night with Seth Meyers», innrømmet han at bart ikke er hans beste look.

- Ikke bare kjenner ikke folk meg igjen, men jeg får rare blikk også. Du blir «barte-dømt». Enten er du politi, eller så er du pornostjerne, sa Evans.

Det kan se ut til at barten kommer til å være med Chris en god stund, for tweeten hans til Entertainment Tonight Canada gikk fort viralt og ble retweetet mer enn 104 tusen ganger.

Fortsatt singel

Det er nok mange som ser på Chris Evans som et potensielt kjærestemateriale. Ikke bare har han en fantastisk skuespiller-karriere, i tillegg er han kjent for å være politisk aktiv, opptatt av dyrevelferd, og mange har omtalt han som en av de hyggeligste mennene i Hollywood.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Derfor kommer det kanskje som et sjokk for mange at barskingen fortsatt er singel. Det siste forholdet han hadde var med «Gifted»-kollega Jenny Slate (36), som også er kjent fra serien «Parks and Recreation».

Det tidligere paret har datet hverandre to ganger, men det endte i brudd for godt i 2017. Begge har fått stor oppmerksomhet for hvordan de har omtalt hverandre i ettertid, til tross for at de nylig hadde gått gjennom et brudd.

- Hun er mitt favoritt-menneske. Hun er den beste, delte han med People.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

EKS-KJÆRESTER: Chris Evans har ikke vært i et kjent forhold siden 2017. Her med eksen Jenny Slate. Foto: NTB Scanpix
EKS-KJÆRESTER: Chris Evans har ikke vært i et kjent forhold siden 2017. Her med eksen Jenny Slate. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jenny, på sin side, har snakket like varmt om Chris til nettstedet Vulture.

- Det vi har til felles er ikke bare at vi er fra Massachusetts, noe som var en glede, men Chris er en av de snilleste menneskene jeg noensinne har møtt, helt til det punktet hvor jeg noen ganger bare kunne se på han og hjertet mitt gikk i stykker, sa hun, og la til:

- Han er veldig sårbar, og han er veldig rett frem. Han er som primærfarger. Han har vakre, store, sterke følelser, og han er veldig sikker på dem. Det er bare herlig å være rundt. Hjertet hans er sikkert gullfarget, hvis man kunne malt det.

LES OGSÅ: - Hevder dette er Hollywoods nye superpar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer