Jennifer Lopez:

Dette bildet vekker oppsikt

Popstjernen delte bilde av sine gigantiske biceps med følgerne sine.

MUSKULØS: Popartist Jennifer Lopez delte onsdag et oppsiktsvekkende bilde av musklene sine på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram/ NTB Scanpix
MUSKULØS: Popartist Jennifer Lopez delte onsdag et oppsiktsvekkende bilde av musklene sine på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Multitalentet Jennifer Lopez (49), best kjent som J.Lo, vakte stor oppsikt da hun onsdag publiserte et bilde av seg selv på Instagram.

På bildet viser popstjernen frem de veltrente og store bicepsene sine, der hun står kledd i finstasen og ser svært selvsikkert inn i kameraet.

«Føler meg som en superkvinne etter showet i kveld», lyder det under bildet.

Sangeren er nemlig klar for å avslutte sitt toårige show, «Jennifer Lopez: All I Have», i Las Vegas senere denne uken, og det er tydelig at hun fullfører det sterkere enn noensinne, bokstavelig talt.

- Vil være i den beste formen

- Da jeg startet dette trodde jeg at 15 show på 27 dager var mye. Men jeg lovte meg selv at fremfor å la det dra meg ned, ville jeg bli enda sterkere mot slutten. Jeg vil trene og være i den beste formen i livet mitt, skriver hun i innlegget og fortsetter:

- Det var øyeblikk hvor jeg var sliten og det var reising, og jeg måtte tilpasse treningsøktene mine når jeg kunne. Men her er vi med bare tre show igjen, og jeg har så mange følelser. Men det jeg føler meg mest er sterk, glad og takknemlig, avslutter 49-åringen innlegget.

Under det muskuløse bildet som stjernen delte med de over 80 millioner følgerne sine, har det allerede strømmet inn med kommentarer av både positiv og negativ art.

Flere sperret opp øynene for de muskuløse armene, og påstår at bildet må være photoshoppet.

Likevel blir Jennifer hyllet av folk flest for de store musklene sine, og det er ikke bare fansen som har lagt merke til det muskuløse bildet.

Stjerner som Gwen Stefani, bandet The Chainsmokers, og Khloé Kardashian så seg også nødt til å legge igjen en kommentar til den populære artisten.

Sistnevnte virker selv å være en stor fan av artisten, og skrev:

- Du er en superkvinne, og en virkelig stor inspirasjon!

Saken fortsetter nedenfor.

- Ungdommelig og tidløs

Den veltrente tvillingmoren er et perfekt eksempel på at alder bare er et tall, og det er ingen hemmelighet at hun trener hardt og sverger til et sunt kosthold.

Men popstjernen har også avslørt at mye handler om det mentale, nemlig tankenes kraft.

View this post on Instagram

Island vibezzz... 🏝 #vacaciones

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Jennifer benytter seg daglig av positive affirmasjoner. Dette er setninger du gjentar om og om igjen til deg selv for å programmere sinnet ditt på den måten du selv ønsker.

- Jeg er ungdommelig og tidløs uansett alder, er setningen den talentfulle sangfuglen repeterer til seg selv flere ganger om dagen, avslørte hun nylig til Harper's Bazaar, ifølge E! News.

- Det høres ut som en idiotisk klisje, men det er ikke det. Alder er kun et tall i tankene dine. Bare se på Jane Fonda.

Trener fem ganger i uken

«If You Had My Love»-stjernen, som har vært kjæreste med syv år yngre Alex Rodriguez (43) siden i fjor vår, drikker også mye vann, tar regelmessige ansiktsbehandlinger og beskytter huden sin med høy solfaktor.

- Hun lener seg virkelig til de grunnleggende tingene i livet som å sove åtte til ti timer hver natt. Hun drikker ikke alkohol. Hun røyker ikke. Hun lever et veldig rent liv, har Alex tidligere fortalt.

I tillegg følger Jennifer en tøff treningsrutine, og trener minimum fem ganger i uken, uansett hvor tettpakket timeplan hun har.

KJÆRESTER: Siden de ble sammen i fjor har Jennifer og Alex vært et av Hollywoods aller heteste par. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Siden de ble sammen i fjor har Jennifer og Alex vært et av Hollywoods aller heteste par. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Noen ganger jobber jeg for sent dagen før og tenker at jeg ikke orker å trene. Men så sier jeg til meg selv: «Bare gjør det. Det tar kun en time». Det handler om å snakke deg selv ut av latskapen, har hun uttalt.

Med sin hektiske livsstil som både artist, skuespiller og mamma, tilbringer Jennifer mye tid både i Los Angeles og New York. Derfor har hun også en personlig trener på hver kyst. I New York benytter hun seg av kjendistreneren David Kirschs metoder, og i Los Angeles sverger hun til Tracy Anderson.

Feiret 49 år

24. juli fylte sangstjernen 49 år, og feiringen strakte seg over en hel uke med venner og familie på Bahamas.

Med på turen var blant andre sangerens ti år gamle tvillinger Max og Emme, samt kjæresten Alex sine to døtre, Natasha (13) og Ella (10).

49-åringen delte en rekke bilder fra feiringen i sosiale medier, der hun blant annet viste frem sin topptrente kropp.

Jennifer og familien så ut til å storkose seg med en ferieuke, og de tilbrakte mye tid på stranden der de både slappet av og badet.

STOR GJENG: Jennifer tok med seg både venner og familie til Bahamas for å feire bursdagen sin. Foto: Splash News/ NTB scanpix
STOR GJENG: Jennifer tok med seg både venner og familie til Bahamas for å feire bursdagen sin. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Ulrikke Falch svarer på kjærestehetsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer