Dette bildet var ikke ment for Twitter-fansen...

Filmstjernen skulle sende et toppløsbilde til forloveden. Det gikk ikke etter planen.

TILGITT AV KJÆRESTEN: Alisons forlovede Jay Baruchel skal ha spøkt med at han var glad det ikke var han som gjorde tabben først, da han fikk vite om kjærestens toppløs-tvitring. Foto: All Over Press
TILGITT AV KJÆRESTEN: Alisons forlovede Jay Baruchel skal ha spøkt med at han var glad det ikke var han som gjorde tabben først, da han fikk vite om kjærestens toppløs-tvitring. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Alison Pill (26) - kjent fra filmer som «Milk» og «Scott Pilgrim vs. The World» - har fått erfare at mobiltelefoner ikke alltid kan være like lette å hanskes med.

Da Pill, som nå er med i suksesserien «The Newsroom, skulle slette et toppløsbilde hun hadde sendt til sin forlovede  - «Tropic Thunder»-skuespilleren Jay Baruchel - trykket hun isteden på en knapp som publiserte på hennes side hos det sosiale nettsiden Twitter.

Bildet vakte raskt oppsikt blant hennes 19 000 Twitter-fans, og spredde seg med lynets hastighet, før Pill rakk å fjerne det.

Dermed havner hun i klubb med blant andre modellen Kelly Brook, som også har lagt ut nakenbilder av seg selv på Twitter.

Etterpå la hun seg langflat og innrømmet tabben.

«Ja det bildet skjedde. Mine teknologiproblemer når nye høyder. Et bilde som skulle slettes, ble isteden tvitret. Unnskyld», skriver hun.

Jay Baruchel skal imidlertid ha tatt tabben med humor og kommentert på kjærestens Twitter-side at han var glad det ikke var han som gjorde det først...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette bildet skaper sjokk og vantro.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer