Dette bildet var bare bløff

Christer Falck rundlurte norsk presse.

BILDEBLØFFEN: - Jeg ser ut som elefantmannen, sa Christer Falck og ga norske medier tilgang til dette bildet av skadene han skulle ha fått av et tusenbein. Men nå innrømmer han at han på bildet har en eplebit i munnen og at han har farget kinnet i ph Foto: PRIVAT
BILDEBLØFFEN: - Jeg ser ut som elefantmannen, sa Christer Falck og ga norske medier tilgang til dette bildet av skadene han skulle ha fått av et tusenbein. Men nå innrømmer han at han på bildet har en eplebit i munnen og at han har farget kinnet i ph Foto: PRIVAT Vis mer
SEHER.NO: Årets «Robinsonekspedisjon» ble en prøvelse for deltakerne og filmteamet da flere ble smittet av denguefeber under opptakene i Malaysia. Mens deltakerne ble tatt bort for øya og satt i isolasjon for tropesykdommen, hadde Falck sine egne problemer etter at han ble bitt av et tusenbein.

- Jeg har sannsynligvis blitt bitt av et tusenbein for fem dager siden mens jeg sov, og ansiktet mitt blir bare verre og verre. Jeg får kortison, men det har ikke hjulpet så mye. Det svir noe helt jævlig. Jeg ser ut som elefantmannen, sa Christer Falck til Seher.no den gangen.

For å illustrere elefantmann-utseende sitt fikk blant annet både Seher.no, VG Nett, Dagbladet.no, Side2 og en rekke andre medier et privat bilde av Falck av hans oppsvulmede ansikt.

Nå innrømmer TV 3s programleder at han selv hadde manipulert bildet.

- Jeg klarte ikke å dy meg. Det stemmer at jeg ble bitt av et tusenben og det var ganske vondt. Men det er utrolig hva en eplebit i munnhulen og litt rødfarge i Photoshop gjør med et ansikt.

- Litt moro må man jo ha det når man er på tur. Jeg synes i hvert fall det var stor humor, sier Christer Falck nå til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er årets Robinson-gjeng