Dette bildet utløste brudd-rykter etter 8 uker

Men seinere forsøkte Kim Kardashian og Kris Humphries å glatte over bildetabben.

RINGLØS: Kris Humphries ble avfotografert da han - uten ring på fingeren - bar flere pappesker ut fra hotellet paret nylig bodde på i New York. Foto: Stella Pictures
RINGLØS: Kris Humphries ble avfotografert da han - uten ring på fingeren - bar flere pappesker ut fra hotellet paret nylig bodde på i New York. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Realitystjernen Kim Kardashian (31) giftet seg så sent som i august med kjæresten Kris Humphries (26). Allerede åtte uker etter ekteskapsinngåelsen opplever paret nå problemer i paradis, skriver The Sun.

Ifølge avisen går det allerede mot skilsmisse for de to. Bilder som nylig ble tatt av Humphries motbeviser ikke akkurat ryktene som har spredd seg den siste tiden. Basketballspilleren ble nemlig tatt bilde av uten giftering, da han bar flere av sine eiendeler ut av et hotell de har delt på Manhattan.
 
NBA-stjernen bar flere pappesker og en koffert ut av hotellet Gansevoort Hotel i New York, der Humphries og Kardashian har bodd i forbindelse med innspillingen av Kims realityshow, «Kim & Kourtney Take New York».

Ifølge The Sun blir det imidlertid hevdet at hele familien har flyttet ut av hotellet, ettersom filmingen nå skal være avsluttet. Men som den britiske avisen skriver: Det forklarer ikke Kris' ringløse finger...

Det hevdes også at de to nesten ikke har vært sammen etter at de giftet seg. For ikke så alt for lenge siden reiste Kim til Dubai uten sin ektemann. Reiste gjorde hun heller med sin mamma, Kris Jenner.

Men rett skal være rett. Lørdag kveld feiret paret Kims 31-årsdag i New York. Der så det ut til at forholdet mellom Kardashian og Humphries langt fra er avsluttet, der de kysset og holdt rundt hverandre store deler av kvelden. Og som om ikke det var nok: Gifteringen befant seg igjen på den 26 år gamle basketballspillerens finger.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skjulte seg i burka  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer