NYTT PAR?: Rachel McAdams og Michael Sheen fikk kjærlighetsryktene til å skyte ny fart, da de ankom den røde løperen i Cannes som et par onsdag. Foto: All Over Press
NYTT PAR?: Rachel McAdams og Michael Sheen fikk kjærlighetsryktene til å skyte ny fart, da de ankom den røde løperen i Cannes som et par onsdag. Foto: All Over Press Vis mer

Dette bildet styrker kjærlighetsryktene

Rachel McAdams og Michael Sheen overrasket alle. Se bildene fra Cannes-festen!

Publisert
Se flere bilder fra Cannes-festen i vår bildespesial nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Skuespillerne Rachel McAdams og Michael Sheen har vært tett omgitt av kjærlighetsrykter etter at de to møtte hverandre under innspillingen av den nye Woody Allen-filmen «Midnight in Paris».

Paret skal i fjor raskt ha blitt gode venner i løpet av filmingen og senere ble de to observert mens de gikk hånd i hånd under et museumbesøk i Toronto.

Et par måneder senere ble de to også avbildet mens de kysset hverandre heftig på en flyplass i Los Angeles.

De to filmstjernene har imidlertid valgt å ikke kommentere ryktene offentlig. Men da de to ankom visningen av «Midnight in Paris» under åpningen av årets filmfestival i Cannes, skjøt spekulasjonene ny fart.

Sheen og McAdams gikk nemlig nedover løperen som et par, og la ikke skjul på at de stortrives i hverandres selskap...

- Hun er en fantastisk vakker kvinne, som også er utrolig talentfull, sa Sheen til TV-programmet Entertainment Tonight Canada, da han ble bedt om å beskrive McAdams.

McAdams på sin side hevdet nylig i et intervju med Elle at hun håpet å oppleve en ekte «eventyrromanse» med mannen hun vil dele resten av sitt liv med.

Se flere bilder fra Cannes-festen i vår bildespesial nederst i artikkelen!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Norske Lisa Marie plukket ut til Hollywood-serie

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer