Dette bildet styrker kjærlighetsryktene

Kaos brøt ut ut på gaten i New York, da One Direction-Harry dukket opp sammen med Kim Kardashians lillesøster.

SEOGHØR.NO: Harry Styles (19) fra den britiske popgruppen One Direction er for tiden en av USAs mest ettertraktete ungkarer.

Nå kobles han imidlertid stadig oftere til Kendall Jenner (18), som er kjent som lillesøsteren til realitystjernen Kim Kardashian (33).

Spekulasjonene rundt de to har rast siden 20. november, da Harry og Kendall spiste en romantisk middag sammen på den ekslusive restauranten Craig's i Hollywood.

Lørdag fikk kjærlighetsryktene ny næring, da de to forlot hotellet Gansevoort i New York sammen.

Kaos på gaten

PÅ DATE I LOS ANGELES: Allerede 20. november ble Harry og Kendall sett sammen for første gang, da de spiste middag sammen i Los Angeles. Foto:  wowcelebritytv / Splash News/ All Over Press
PÅ DATE I LOS ANGELES: Allerede 20. november ble Harry og Kendall sett sammen for første gang, da de spiste middag sammen i Los Angeles. Foto: wowcelebritytv / Splash News/ All Over Press Vis mer

Opptrinnet førte raskt til kaos på fortauet utenfor hotellet, da fans og ventende fotografer stimlet sammen for å prøve å sikre seg et bilde av turtelduene.

Etter å ha slitt seg løs fra tilhengerne, skal Harry og Kendall ifølge nettsiden TMZ ha tatt seg en tur til den ekslusive klubben SoHo House.

Paret skal også den 25. november ha vært ute og spist sammen i Los Angeles, ifølge Daily Mail.

Harry skal da også ha møtt Kendalls far, Bruce Jenner, som i likhet med datteren er kjent for norske TV-seere fra realityserien «Keeping up with the Kardashians».

Tause om forholdet

I RAMPELYSET: Som lillesøster til Kim Kardashian er Kendall Jenner vant til å være i rampelyset, men hun så likevel ikke ut til å være vant til kaoset som følger Harry Styles. Foto: North Woods / Splash News/ All Over Press
I RAMPELYSET: Som lillesøster til Kim Kardashian er Kendall Jenner vant til å være i rampelyset, men hun så likevel ikke ut til å være vant til kaoset som følger Harry Styles. Foto: North Woods / Splash News/ All Over Press Vis mer

Harry og Kendall har imidlertid holdt kortene svært tett til brystet når det gjelder forholdet mellom dem.

Men Harry benektet ikke at de to dater, da han ble direkte konfrontert med ryktene i et intervju med CNN-programlederen Piers Morgan.

- Jeg antar det. Vi gikk ut og spiste middag sammen. Jeg vet ikke, jeg vet ikke, sa han, før han ba Morgan om neste spørsmål.

LES OGSÅ: - De vil ulike ting