Cheryl Cole:

Dette bildet styrker gravidryktene

Babyspekulasjonene svirrer sterkere enn noensinne etter popstjernens middagsbilde.

SEOGHØR.NO: I oktober begynte ryktene å svirre rundt at den britiske sangeren Cheryl Cole (33) venter sitt første barn sammen med «One Direction»-stjernen Liam Payne (23).

Nå har det dukket opp nok et bilde som får spekulasjonene til å skyte fart.

Modellen Kimberley Walsh (35) delte nylig et bilde fra sin bursdagsmiddag hvor Cheryl var en av gjestene.

På bildet ser man tydelig at hun prøver å skjule babymagen, men det er ikke bare det som fanger vår oppmerksomhet. Hun er nemlig den eneste som ikke har et vinglass ved tallerkenen som de andre.

Mange fans har tatt bildet som et bevis på at Cheryl ikke drikker alkohol, fordi hun venter barn.

Saken fortsetter under bildet.

Ikke første gang

Dette er ikke første gang stjernen prøver å skjule sin voksende babymage.

Cheryls antrekk ble det store samtaleemnet da hun dukket opp på en L'Oreal-fest i Paris i oktober.

- Bildene av Cheryl tatt fra siden viser at hun tydelig har en klump på magen, skrev avisen Daily Mirror.

Cheryl har så langt nektet å si noe om ryktene, men gjorde heller ingenting for å avfeie dem, da hun senere samme måned lanserte sin nye parfyme «Storm Flower» på et hotell i London.

Under signeringen satt hun som limt fast til bordet, og nektet å bevege seg. Det meldte flere fans til avisen The Sun.

De få bildene som ble tatt under eventet viser Cheryl i en heldekkende drakt som skjulte hennes angivelige babymage. Hun nektet også å bli avbildet fra siden.

VILLE IKKE RIKKE SEG: Cheryl Cole satt som limt fast bak bordet under en signering i London i slutten av oktober. Nå prøver hun å skjule magen igjen. Foto: Rex Features
VILLE IKKE RIKKE SEG: Cheryl Cole satt som limt fast bak bordet under en signering i London i slutten av oktober. Nå prøver hun å skjule magen igjen. Foto: Rex Features Vis mer

- Hun satt bak bordet hele tida. Du kunne ikke se om hun hadde en baby-mage eller ikke, fortalte en kvinne til avisen.

Verken Cheryl eller Liam har kommentert ryktene, men i begynnelsen på oktober ble Cheryls mor, Joan Callaghan (57), observert da hun blant annet kjøpte to hvite puter som er spesialdesignet for gravide kvinner.

- Putene skal hjelpe til å støtte magen når man sover. Cheryls mor spurte også om råd om flere typer hun ønsket å kjøpe, sa et øyenvitne til The Sun den gang.

Møttes for fem år siden

I februar 2016 hevdet nettavisen The Sun at skjønnheten hadde falt pladask for den ti år yngre artisten Liam Payne fra musikkgruppen «One Direction».

SPENNENDE TID: Cheryl Cole har holdt en lav profil etter at gravidryktene begynte å svirre. Her er hun avbildet 2. november. FOTO: Scanpix
SPENNENDE TID: Cheryl Cole har holdt en lav profil etter at gravidryktene begynte å svirre. Her er hun avbildet 2. november. FOTO: Scanpix Vis mer

Ifølge kildene skal romansen mellom de to stjernene ha startet i desember - rett etter bruddet mellom Cheryl og ektemannen.

Den stormforelskede 23-åringen skal også ha tatovert en stor tatovering av en rose på hånda si, en lignende Cheryl i 2013 tatoverte nederst på ryggen og rumpa. Payne skal ha besøkt tatoveringsstudioet i januar.

- Liam og Cheryl er i et forhold. Det var uventet, men de gjør hverandre ekstremt lykkelige, sa kilden til The Sun.

Turtelduene møtte hverandre for første gang for fem år siden, da unge Liam dukket opp på audition for talentprogrammet «X Factor», der hun var dommer.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: Cheryl Cole og Liam Payne er stormforelsket, og nå venter de kanskje sitt aller første barn. Foto: Scanpix
FORELSKET: Cheryl Cole og Liam Payne er stormforelsket, og nå venter de kanskje sitt aller første barn. Foto: Scanpix Vis mer

- Cheryl har åpenbart kjent Liam i flere år. De har alltid kommet godt overens og de deler mange av de samme interessene. Det var imidlertid ingen romantikk mellom dem før for noen måneder siden, hevdet kilden.

Siden romansen mellom Cheryl Cole og One Direction-stjernen Liam Payne ble avslørt i februar, har duoen delt en rekke kjærlighetserklæringer til hverandre i sosiale medier, og vist forelskelsen på rød løper flere ganger.

I juni skrev Seoghør.no at de to stjernene drømmer om å få barn sammen.

LES OGSÅ: - Hun gjorde alt for å skjule magen

NEKTER Å KOMMENTERE: Cheryl Cole nekter å kommentere babyryktene som svirrer rundt henne og Liam Payne. Foto: Scanpix 
NEKTER Å KOMMENTERE: Cheryl Cole nekter å kommentere babyryktene som svirrer rundt henne og Liam Payne. Foto: Scanpix  Vis mer