Dette bildet starter en ny rykteflom

Men Kim Kardashian nekter for at hun har fikset på rumpa.

FORMFULL: Det har aldri vært tvil om at Kim Kardashian er en formfull kvinne. Hun har innrømmet at hun har tatt botox, men rumpa har hun aldri fikset på. Foto: All Over Press
FORMFULL: Det har aldri vært tvil om at Kim Kardashian er en formfull kvinne. Hun har innrømmet at hun har tatt botox, men rumpa har hun aldri fikset på. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV-stjernen Kim Kardashian (30) har en av verdens mest omtalte rumper. Hun har flere ganger innrømmet mindre inngrep på kroppen, men bakdelen skal ifølge stjernen selv være urørt.

Nye bilder av reality-kjendisen kaster nå bensin på bålet når det kommer til ryktene om at Kardashian har lagt seg under kniven.

Da 30-åringen viste seg fra etter en treningsøkt ikledd en sort, trang treningsbukse, så rumpa hennes enda mer formfull ut enn vanlig.

- Rumpa mi... De ryktene tror jeg aldri jeg får avlivet. Ingen rumpeimplantater, ingen injeksjoner eller ingenting annet, sa Kardashian tidligere til ABC News.

Likevel er ikke reality-stjernen imot skjønnhetsoperasjoner.

- Jeg er ikke imot plastiske operasjoner i det hele tatt. Selv har jeg prøvd botox tidligere, men det er også alt jeg har gjort, fortalte hun.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Får laget falsk kopi av forlovelsesringen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer