SKUMMEL: Realitystjernen Kyle Richards la ut dette bilde av seg selv på Twitter der hun får en ansiktsmaske med elektrisitet.  Foto: Twitter
SKUMMEL: Realitystjernen Kyle Richards la ut dette bilde av seg selv på Twitter der hun får en ansiktsmaske med elektrisitet. Foto: TwitterVis mer

Dette bildet skremte fansen

Men reality-stjernen Kyle Richards forsikrer at hun har det bra.

SEOGHØR.NO: Kyle Richards (43) deler store deler av sitt privatliv både på TV i serien «Real Housewives of Beverly Hills» og på Twitter.

Nylig la hun ut et skremmende bilde av seg selv der ansiktet hennes var dekket av det som ser ut som bandasjer og en maske med elektriske ledninger. 


Men situasjonen var ikke like alvorlig som bilde ga inntrykk av. Firebarnsmoren var nemlig midt i en avansert form for ansiktsmaske. Masken bruker elektrisitet for å gi huden et yngre utseende. 

Flere av Richards følgere på Twitter har reagert på bilde, og en av dem spurte; «hva skjedde med å bruke fuktighetskrem og bli gammel?»

- Det var ikke nok, svarte stjernen. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sjekket inn på rehab