<strong>AVVISER VENNENES BEKYMRINGER:</strong> Sarah Jessica Parker avviser at hun har noe vektproblem, og hevder hun spiser alt hun har lyst på, inkludert junk food. Foto: All Over Press
AVVISER VENNENES BEKYMRINGER: Sarah Jessica Parker avviser at hun har noe vektproblem, og hevder hun spiser alt hun har lyst på, inkludert junk food. Foto: All Over Press Vis mer

Dette bildet skremmer vennene hennes

TV-stjernens armer blir bare tynnere og tynnere....

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Venner av «Sex og singelliv»-stjernen Sarah Jessica Parker (46) har tidligere advart skuespilleren om at hun ser ut til å tvinge kroppen sin igjennom et så hardt helseregime, at den er i ferd med å ta skade av det.

Men Parker ser ikke ut til å bry seg om kritikken. De siste bildene av henne viser at hun er tynnere enn noensinne. Ifølge bladet Closer skal hun ha rast ned fra størrelse 8 til fire i kjoler etter at «Sex og singelliv» forsvant fra TV-skjermen.

- Hun er redd for at hun ser gammel ut, og føler at hun må intensivere treningen sin for å holde på helsen. Nå virker det som om hun er besatt, sier en venn av Parker til bladet.

I tillegg til å spise så lite som mulig, skal Sarah Jessica Parker pine seg igjennom to tøffe timer på helsestudio hver dag, i tillegg til en daglig løpetur på over åtte kilometer.

Mange av vennene frykter at Sarah Jessica Parker er i ferd med å lide samme skjebne som popartisten Madonna, som har blitt berømt for sine ekstremt trente og senete armer.

Selv nekter imidlertid TV-stjenen for at hun har noe vektproblem.

- Jeg elsker junk food og spiser hva jeg vil, har hun sagt i et tidligere intervju ifølge Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun har gått for langt med treiningen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer