Dette bildet skremmer Aamodt

- Jeg skal gjemme det bort på loftet, så ingen ser det igjen.

- HOLDER MEG BEDRE ENN LASSE: Kjetil André Aamodt spøker med at det ikke er tvil om hvem som holder seg best av ham og hans gode venn Lasse Kjus. Foto: Stella Pictures
- HOLDER MEG BEDRE ENN LASSE: Kjetil André Aamodt spøker med at det ikke er tvil om hvem som holder seg best av ham og hans gode venn Lasse Kjus. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  OL-mesteren Kjetil André Aamodt nølte ikke med å takke ja da han ble spurt om å bli avbildet for UNICEFs kjendis-utstilling «Nært for UNICEF».

Men 39-åringen innrømmer at han fikk seg en overraskelse da han så seg selv i stort format.

- Jeg ser at jeg begynner å bli gammel. Det blir ikke noe bedre av at bildet henger ved siden av porterettet til Guri Solberg, som er veldig pen, sier han til Seher.no.

Både Aamodt og hans mangeårige kompis og kollega Lasse Kjus stilte opp for UNICEF-aksjonen i forbindelse med en innspilling av TV-programmet «Hvem kan slå Aamodt og Kjus?»

Og Aamodt trøster seg med en ting når han ser på bildet av kompisen.

- Det er ingen tvil om at jeg holder meg bedre enn Lasse. Det skjegget er jo utrolig grått, sier han med et smil.

Bildene av de tilsammen 70 kjendisene selges for opptil 15 000 kroner stykket, men Aamodt avslører at han nødig vil la det «aldrende» bildet av seg selv bli sett av andre etter at utstillingen er ferdig.

- Jeg tror jeg kommer til å kjøpe det selv. Jeg skal sette det på loftet, så ingen ser det igjen, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Først nå ser jeg at jeg har sprengte blodkar