GJORDE DET SAMME EN GANG TIL: Etter å ha provosert flere instagram-brukere med sin falske piercing, la Willow ut enda et bilde, der hun later som hun har fått piercing i tunga. Foto: Instagram
GJORDE DET SAMME EN GANG TIL: Etter å ha provosert flere instagram-brukere med sin falske piercing, la Willow ut enda et bilde, der hun later som hun har fått piercing i tunga. Foto: InstagramVis mer

Dette bildet skapte debatt

Kjendisdatteren Willow Smith er bare 11 år og viste fram piercing i tunga.

SEOGHØR.NO: Datteren til Will og Jada Smith, Willow (11), liker å skaffe oppmerksomhet med sin fargerike klesstil. Hun er ivrig bruker av det sosiale nettverket for bildedeling Instagram. Der skapte hun nylig debatt, da hun viste seg fram med en venninne og stakk fram tunga. Da kunne man se noe som lignet på en piercing.

- Bare fordi du er berømt, så betyr ikke det at du burde få deg en piercing akkurat der. Du er tross alt bare 11 år. Jeg håper den er falsk, men jeg ser du er venner med som har ekte piercing, sier en bruker i kommentarfeltet.

Senere fjernet Willow bildet, men innrømmet at piercingen var falsk og beklaget seg kortfattet. Så lastet hun senere opp et nytt bilde, der de to småjentene gjør samme grimase, med enda en falsk piercing.

Det skapte også oppmerksomhet da Willow barberte av seg alt håret, noe flere instagrammere har klaget på. Det har skuespillerfaren Will gått offentlig ut og forsvart i media.

- Hun må være sjef over sin egen kropp. Hvis jeg skulle satt ned foten der, ville hun erstattet meg med en annen mann om noen år og stukket av. Det er viktig at hun får ta slike valg på egen hånd, sa Will ifølge nettstedet NYDailynews.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tom cruise - Hun er best kledd i Hollywood