Dette bildet skaper storm

Ny avis leide inn kortvokst fotograf for å komme under kjolen på den kvinnelige popstjernen.

ETTERTRAKTET: En kortvokst fotograf som jobber for avisen Midweek Sport skal ha sneket seg under kjolen til popartisten Cheryl Cole for å ta et bilde. Foto: All Over
ETTERTRAKTET: En kortvokst fotograf som jobber for avisen Midweek Sport skal ha sneket seg under kjolen til popartisten Cheryl Cole for å ta et bilde. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjernen Cheryl Cole (28) er en av Storbritannias mest populære kvinnelige kjendiser, og derfor vant til å bli forfulgt av paparazzi-fotografer overalt hvor hun forferdes.

Men til fotografenes skuffelse lever Chery et rolig liv og har tilsynelatende overlatt skandalene til sin eks-mann, fotballstjernen Ashley Cole.

Det har imidlertid ikke hindret den nye britiske tabloidavisen Midweek Sport å publisere trusebilder av 28-åringen på forsiden til sin første utgave.

Men i motsetning til sine berømte kolleger som blant annet Britney Spears og Lindsay Lohan, er ikke bildet resultatet av en klestabbe på den røde løperen.

Den nye avisen skal ifølge flere britiske nettsteder ha fått tak i bildet, ved å sende en kortvokst fotograf inn under beina til «Fight for your love»-sangeren!


Oppslaget har ikke uventet ført til en storm av sinte briter, som mener avisen har gått altfor langt.

- Dette bildet er rett og slett frastøtende, skriver en av leserne til nettstedet MediaWeek.co.uk,  Lindsay Clay.

Utgiverne er imidlertid ikke redd for at kritikken skal skremme vekk annonsører fra avisen, som har et opplag på 170 000.

Redaktør Nick Appleby sier til nettstedet at mesteparten av reklamen i avisen nemlig vil være for voksen-produkter. Det mener han passer bra med avisens profil som vil være «saker om briter som oppfører seg galt».

Cheryl Cole har foreløpig ikke uttalt seg om den omstridte forsiden.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kaller familiene inn til «oppvaskmøte»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer