Dette bildet skaper storm

«The Hills»-stjernen var neppe forberedt på reaksjonene, da hun viste frem sin nye stil på Instagram.

FORANDRING FRYDER IKKE: Til daglig har Kristin Cavallari lang lugg - noe som tydeligvis faller bedre i smak hos fansen hennes. Foto: SipaUSA
FORANDRING FRYDER IKKE: Til daglig har Kristin Cavallari lang lugg - noe som tydeligvis faller bedre i smak hos fansen hennes. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Kristin Cavallari (28) deler ofte treningstips, matoppskrifter og klestips med sine over en million følgere på Instagram.

Kristin - som er kjent fra TV-seriene «The Hills» og «Laguna Beach» - har også avslørt graviditene sine, som har kommet som perler på en snor, til fansen via sosiale medier, og det er bare to måneder siden hun annonserte at hun ventet sitt tredje barn.

Men onsdag var det ikke babymagen som fikk oppmerksomhet.

Cavallari la ut et bilde av seg selv med ny sveis, som mildt sagt fikk blandede reaksjoner.

- Jeg ønsket å forandre looken min i dag med en lugg. Den er festet til en bøyle for å gjøre det veldig enkelt, skrev hun sammen med dette bildet.

 
 

Den falske luggen vakte avsky blant flere av Instagram-følgerne hennes, og de holdt ikke tilbake da de delte sine personlige meninger.

«En perfekt gave å gi til noen du hater», skrev en.

«OMG! Neeeeeeeeeeeeeeeei. Nei nei nei. Bare nei!»

«Elsker deg, men hater luggen», innrømmet en annen.

«Stygt. Stygt. Stygt. Det ser falskt ut».

«Du er noe av det søteste jeg vet om, men dette får deg til å se ut som en hobbit».

«Det er ok. Alle glemmer å ta vare på seg selv når de er gravide», kritiserte enda en person.

LIKER Å DELE FRA PRIVATLIVET: I mai postet Kristin dette bildet av seg selv og sin lille babymage på Instagram. Foto: SipaUSA
LIKER Å DELE FRA PRIVATLIVET: I mai postet Kristin dette bildet av seg selv og sin lille babymage på Instagram. Foto: SipaUSA Vis mer

Den vordende moren, som allerede har sønnene Camden (3) og Jax (1) med ektemannen Jay Cutler (32), har ikke svart på de negative kommentarene. Men tidligere har hun uttalt at hun gleder seg til å utvide familien ytterligere, og elsker å være småbarnsmamma.

- Morsrollen setter ting i perspektiv og får deg til å innse hva som er viktig i livet. Det er den vanskeligste, men også den aller beste jobben. Det gir deg så mye kjærlighet i livet.

LES OGSÅ: Cavallari sliter med å legge på seg etter fødslene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer