VISTE DATTEREN I BIKINI: Folk reagerer kraftig etter at Jessica Simpson viste fram et bilde av datteren i en bikini på TV. Foto: FameFlynet
VISTE DATTEREN I BIKINI: Folk reagerer kraftig etter at Jessica Simpson viste fram et bilde av datteren i en bikini på TV. Foto: FameFlynetVis mer

Dette bildet skaper sjokk og vantro

- Det Jessica Simpson gjør er veldig forstyrrende.

SEOGHØR.NO: For fire måneder siden ble Jessica Simpson (32) mor til lille Maxwell.

Nå raser seere etter at Simpson viste fram et bilde av datteren ikledd bikini på TV. Ord som går igjen er «galt» og «grusomt».

Det var under et intervju med Katy Couric Simpson viste fram bildet av sin fire måneder gamle datter.

- Det er veldig forstyrrende å se en liten baby bli presentert til verden i en bikini. Valg kjendiser tar har stor innflytelse på andre, og mange kopierer det kjendisene foretar seg. Man får jo bare håpe at foreldre forstår at babyer i bikini er fullstendig upassende, sier Claude Knights fra veldedighetsorganiasjonen Kidscape, til Daily Mail.

Også Simpsons forlovede, Eric Johnson (32) får kritikk.

På nettstedet Twitter har det stormet rundt temaet.

«Jeg så akkurat det latterligste bildet jeg noen gang har sett. Jessica Simpsons baby i en bikini. Grusomt! Stakkars barn», skriver en person ifølge den britiske avisen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Å kle meg naken er min beste motivasjonsteknikk