STØTTER DYRENE: Joanna Krupa er selv katolikk, og mener hun gjør riktig i å kaste klærne for dyrevern. Foto: All Over Press
STØTTER DYRENE: Joanna Krupa er selv katolikk, og mener hun gjør riktig i å kaste klærne for dyrevern. Foto: All Over PressVis mer

Dette bildet skaper raseri

Katolikker reagerer på det strategisk plasserte krusifikset...

SEHER.NO: PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) har i flere år fått noen av verdens flotteste kvinner til å kaste klærne i kampen for dyrevern.

Nylig kastet også modellen og "Dancing with the stars"-stjernen Joanna Krupa (30) klærne for PETA.

I annonsen - hvor  Krupa er splitter naken - holder hun et krusifiks strategisk plassert foran kroppen mens hun oppfordrer osstil å adoptere, og ikke kjøpe dyr.

Nå reagerer "Catholic League" - en organisasjon som ivaretar den katolske tro og katolikkenes rettigheter - på bruken av krusifikset i nakenkampanjen med Krupa.

- Det er totalt upassende. Det er nok et tilfelle av respektløshet overfor kristendommern, sier Deal Hudson i organisasjonen.

Men ifølge EOnline er Krupa katolikk selv, og hun ser ikke noe galt i det hun har gjort.

- Det er forståelig at den katolske kirke er bekymret for nok en sex-skandale, men den sexen det er snakk om her angår hunder og katter, sier modellen i en pressemelding, ifølge EOnline.

Den veldreide modellen sier hun er sjokkert over reaksjonene. 

- Jeg er selv praktiserende katolikk, og jeg er sjokkert over at Catholic League reagerer på PETA-kampanjen min. Jeg gjør det de bør gjøre - jobber med å få stoppet lidelsen hos dyre, som er de mest forsvarløse av Guds skaperverk.

PETA har et rykte på seg for å spille på sex i kampanjene sine, og det ser ut til å virke.

Tidligere har nemlig store stjerner som Khloe Kardashian, Jenna Jameson, Christina Applegate og Eva Mendes stilt opp lettkledd for dyrevernorganisasjonen.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Cathrine kler av seg for PETA