Dette bildet skaper raseri

Katolikker reagerer på det strategisk plasserte krusifikset...

STØTTER DYRENE: Joanna Krupa er selv katolikk, og mener hun gjør riktig i å kaste klærne for dyrevern. Foto: All Over Press
STØTTER DYRENE: Joanna Krupa er selv katolikk, og mener hun gjør riktig i å kaste klærne for dyrevern. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) har i flere år fått noen av verdens flotteste kvinner til å kaste klærne i kampen for dyrevern.

Nylig kastet også modellen og "Dancing with the stars"-stjernen Joanna Krupa (30) klærne for PETA.

I annonsen - hvor  Krupa er splitter naken - holder hun et krusifiks strategisk plassert foran kroppen mens hun oppfordrer osstil å adoptere, og ikke kjøpe dyr.

Nå reagerer "Catholic League" - en organisasjon som ivaretar den katolske tro og katolikkenes rettigheter - på bruken av krusifikset i nakenkampanjen med Krupa.

- Det er totalt upassende. Det er nok et tilfelle av respektløshet overfor kristendommern, sier Deal Hudson i organisasjonen.

Men ifølge EOnline er Krupa katolikk selv, og hun ser ikke noe galt i det hun har gjort.

- Det er forståelig at den katolske kirke er bekymret for nok en sex-skandale, men den sexen det er snakk om her angår hunder og katter, sier modellen i en pressemelding, ifølge EOnline.

Den veldreide modellen sier hun er sjokkert over reaksjonene. 

- Jeg er selv praktiserende katolikk, og jeg er sjokkert over at Catholic League reagerer på PETA-kampanjen min. Jeg gjør det de bør gjøre - jobber med å få stoppet lidelsen hos dyre, som er de mest forsvarløse av Guds skaperverk.

PETA har et rykte på seg for å spille på sex i kampanjene sine, og det ser ut til å virke.

Tidligere har nemlig store stjerner som Khloe Kardashian, Jenna Jameson, Christina Applegate og Eva Mendes stilt opp lettkledd for dyrevernorganisasjonen.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Cathrine kler av seg for PETA

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer